Pictures,  Travel

Work in progress

God ettermiddag godtfolk!

Hvordan er sommeren hos deg? Fint sommervær og alt eller?

Siden vi her på vestlandet ikke har så generelt mye sol og i dag er en av de dagene så har jeg satt meg inne i sofaen og funnet frem Mac´en min og, hold dere fast, jobbet endel med skrivingen. Så deilig å endelig være i gang igjen. Det har gått i ett her siden ferien begynte og i dag har jeg med vilje satt av dagen til skrivingen min. Resten av ferien min kommer også til å gå i ett, og på mandag er jeg på jobb igjen.

Søster Gry og jeg var i London forrige uke og da hadde vi oss en tur til Crawley, ca 40 minutter med tog fra London for å gjøre litt research som det heter på skrivespråket 🙂 Jeg skriver en historie derfra og det var helt fantastisk å se. Eneste dagen det regnet, men vi er da vanntett når man kommer fra Bergen.

Legg merke til grisen på bildet under her på bilde 4, den har faktisk pels! Sånn gjør de det i England ser du.

Hi good people! 

How is the summer? Nice weather and everything? 

I find myself inside today, since the sun is m.i.a (missing in action that is 🙂 ) So I cleared the schedule and I am actually working with my writing today. I´ve been busy everyday since my holiday started and the rest of it will also be the same and on Monday I´m back at work again. 

When my sister Gry and I where in London last week, we went to a place called Crawley. It´s about 40 minutes with the train. I had to do some research, that is what we call it on the writing language 🙂 I am writing a story from there and it was amazing to see it. The only day it rained though, but since we are from Bergen, we are waterproof. 

Take a look at the pig in picture 4, it has fur! That´s how they do it in England. 

 

Vi måtte en drøss med andre søte dyr også! Se slideshowet.

We met loads of other cute animals! See the slideshow. 

 

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Jeg skal ikke røpe for mye, men jeg skal vise dere et bilde fra Crawley, er det ikke nydelig?

I will not give away to much, but I will show you a picture from Crawley, isn´t it beautiful?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg fortsette med jobbingen min her. Ha en fin dag videre 🙂

Now I am going to continue with my work here. Have a beautiful day 🙂 

 

Jeg heter Veronica og jeg skriver om mine lidenskaper :-) Reising, skriving, lesing, film/serier, ta bilder! Håper du liker det :-) My name is Veronica and I write about my passions :-) Travel, writing, reading, movies/series, taking photos! Hope you enjoy it :-)

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *