Travel

Weekend get away

Hei på deg!

Da var jeg tilbake igjen gitt 🙂 En regnfull onsdag i Bergen og jeg koser meg inne med litt skriving, endelig 🙂

I helgen har jeg vært i London (igjen får jeg vel si) med min aller beste venninne gjennom 25 år… Hvordan det kan ha seg når jeg bare er 19 år, det vet jeg ikke 😉 Uansett så ble dette til en tur for å feire dette og at vi ikke har vært på tur i lag, bare oss to. Vi har kost oss noe voldsomt og det blir ikke lenge til neste gang 🙂

Jeg har selvfølgelig hatt med meg min faste følgesvenn, min kjære Nikon kamera som vi har hatt stor glede av og jeg vil gjerne vise deg litt av turen vår. Kanskje du får lyst å reise selv 🙂

Hey there!

I´m back 🙂 A rainy Wednesday in Bergen and I´m enjoying some writing, finally 🙂 

I was in London this weekend (again I guess) with my best friend through 25 years… How can that be when I´m only 19, I don´t know 😉 Anyway we had a celebration and we have not been on a trip just the two of us before. We have enjoyed it so much and it will not be long before we have a new trip 🙂 

I have also had another companion with me of course, my dear Nikon camera which helped us to take all our pictures and I would like to show you a little bit of our trip. Maybe you want to go there yourself 🙂 

Vår første dag gikk med til å forsøke å fikse telefonen min som kapitulerte på flyplassen, men vi fikk oss en fin dag i solen likevel. Det var også litt bank trøbbel så vi fikk ikke brukt kortene våre og vi hadde ikke penger haha! Vi fikk til slutt tatt ut penger på kredittkortene våre så da ordnet det seg 🙂 Noe godt i glasset og litt shopping fikk vi også til innimellom telefon-ventingen. Det endte forresten opp med at jeg fikk meg en ny Iphone av Apple store. (Eller jeg betalte for reparasjon av min gamle, de klarte ikke å fikse den og ga meg en ny 🙂 )

Our first day we spent waiting for my phone to be fixed after it broke down on the airport, but we still got to enjoy a little sun in London. There was also a little bank issue with our banks in Norway so we did not get to use our Visa cards and we didn´t have any money haha! We eventually got some money from our credit cards so everything worked out 🙂 A little wine and shopping we also managed during the phone waiting. In the end I got a new Iphone from Apple store. (Or I paid for the repair of my old phone, they couldn´t fix it and gave me a new one 🙂 )

Turen gikk selvfølgelig innom Disney butikken, M&M store og Lego butikken. Måtte ha meg litt julepynt 😉

We visited Disney store, M&M store and the Lego store of course. I had to have some Christmas decorations 😉 

IMG_0003
Our view from our hotel, The Cumberland 🙂 (Marble Arch)

IMG_0009

Det var det fra meg i kveld, ha en fin kveld videre 🙂

That was it from me tonight, have a beautiful night 🙂 

Jeg heter Veronica og jeg skriver om mine lidenskaper :-) Reising, skriving, lesing, film/serier, ta bilder! Håper du liker det :-) My name is Veronica and I write about my passions :-) Travel, writing, reading, movies/series, taking photos! Hope you enjoy it :-)