Favourites,  Pictures

The summer is here 😎

Hei på deg! Så koselig at du stikker innom 😊 Har du hatt en fin helg? Min helg har vært varm, som mest sannsynlig resten av Norge. Det er fint da, når vi ikke kan reise til utlandet så kan vi leke syden her hjemme 😎 I følge publiseringen min her så skal jeg egentlig fortelle deg om en bok, men i kveld så følte jeg ikke for det, så da blir det litt bilder i stedet 🙂 Håper du liker de!

Hi you! So nice of you to stop by 😊 How was your weekend? Mine was hot, as the rest of Norway. It’s nice when we can’t go abroad to play a little holiday here 😎 I am suppose to tell you about a book today, but I didn’t feel like it, so here comes a little photos instead 🙂 I hope you like them!

Hva synes du? Alt er fra jungelen min, bortsett fra det siste 😊 Jeg vil ønske deg en god natt og ha en fin uke 😎☀️

What do you think? Everything is from my jungle, except the last one 😊 I want to such you a good night and have a nice week 😎☀️

Jeg heter Veronica og jeg skriver om mine lidenskaper :-) Reising, skriving, lesing, film/serier, ta bilder! Håper du liker det :-) My name is Veronica and I write about my passions :-) Travel, writing, reading, movies/series, taking photos! Hope you enjoy it :-)