Hei og god 1. påskedag!

Hvordan er påsken din? Er du slik som meg og har hjemmepåske? Jeg elsker det  🙂 Være hjemme og få prioritert det jeg ønsker er bare helt fantastisk 🙂 Jeg er ufattelig dårlig på å gjøre det i hverdagen og det må jeg endre på! Nå når det har vært så fint vær så har jeg faktisk fått kommet meg ut på tur også “klapp på skulderen”  😉 Faktisk hver dag og det håper jeg at jeg kan fortsette med når jobben er i gang igjen.

Det lille pianohuset

Jeg tenkte å tipse deg om Det lille pianohuset av Erica James.

Alle har et sted de lengter til …

Owen Fletcher flytter tilbake til den vakre landsbyen
Little Pelham, 30 år etter han reiste derfra. Han er
klar til å starte på nytt, i huset som betydde så mye
for ham – det lille pianohuset.

Mia Channing ser ut til å ha et ha et tilsynelatende
misunnelsesverdig liv; et vakkert hjem, et lykkelig
ekteskap, en god jobb og tre barn hun elsker. Men
den vellykkede tilværelsen hun har bygget opp,
står snart i fare for å rase.

Møtet mellom Owen og Mia gir dem begge en
sjanse til å omfavne livet på nytt. Men da må de
også våge å ta et oppgjør med seg selv …

***

Hi and happy Easter! 

How is your Easter? Where are you spending you Easter? I am at home and loving it. It is so nice to do whatever I want to priorities  🙂 I am so bad at that in the everyday life, I really have to change! And now it has been such a nice weather and I have managed to get out every day “pet on the shoulder”  😉 I hope I can maintain it when work starts again.

The Hidden Cottage

Everyone has a place they are longing for… 

Owen Fletcher is moving back to the beautiful village Little Pelham, 30 years after he left. He is ready to start over, in the house that ment so much to him – The Hidden Cottage

Mia Channing is apparently having the perfect life; a beautiful home, a happy marriage, a good job and 3 kids that she loves. But the happy existence she has built, is in danger. 

The meeting between Owen and Mia gives them both a chance to embrace their life again. But they have to dare to go within them selves to figure out what they really want…

Picture from Bastion Forlag

Jeg har ventet lenge på å få lese denne boken! Jeg kjøper aldri bøker til full pris(bortsett fra de syv søstrene bøkene til Lucinda Riley), så jeg må alltid vente litt 😉

Jeg ble helt hektet fra første stund og den har både litt action, gode karakterer, gode beskrivelser og litt kjærleik  😉 Det gledes! Jeg har også lest de andre bøkene til Erica James og hun skriver utrolig bra! Det er jo gjerne mer standard med krim i påsken, i år har jeg funnet den på tv  😉

Lag deg en nydelig søndag og nyt resten av påsken!

Stor påskehareklem fra meg  😎

***

I have waited a long time for this book! I never buy books at full price(except for the seven sisters by Lucinda Riley), so I always have to wait a little  😉 

I was hooked from the very start and it has a little action, good characters, good descriptions, and a little love  😉 Oh the joy! I have also read the other books by Erica James and her writing is so good! It is quite common with crime during Easter, this year I found it on the tv  😉 

Make yourself a beautiful Sunday and enjoy the rest of the Easter! 

Big Easterbunny hug from me  😎 

Påske solbrille smilefjes 😎 Easter sunglasses smiley 😎

Om forfatter

Jeg heter Veronica og jeg skriver om mine lidenskaper :-) Reising, skriving, lesing, film/serier, ta bilder! Håper du liker det :-)

My name is Veronica and I write about my passions :-) Travel, writing, reading, movies/series, taking photos! Hope you enjoy it :-)

Kanskje liker du også: