Favourites,  Movie & series review

The best of me

Hei hei,

Jeg elsker mai altså, vi har så mange fridager og så koser jeg meg med kameraet rundt om med alt som spirer og gror 🙂 Jeg tror rett og slett at det er min favorittsesong. Hva med deg? Nå har det jo vært 17. mai også, jeg koste meg på øyen min med vestlandsdrakten på, pølse i magen og brus i hånden 🙂 Det var jo bare så fint vær, med varmerekord og alt 🙂 Hvordan var din 17. mai?

Jeg vil fortelle deg om filmen The best of me.

Det er en romantisk drama som handler om to stykker som var sammen i skoletiden og treffes igjen når de nå har vokst opp og kommer tilbake til hjembyen sin. Vil det fremdeles være følelser i sving?

Traileren finner du her:

https://www.youtube.com/watch?v=cQszhfoP_WI

 

Hi there,

I just love May, so many days off and I am enjoying my time in my garden with everything growing 🙂 I think it is my favorite season, how about you? We have also just celebrated our constitution day and I enjoyed myself here on my island with my bunad, hot dog and soda 🙂 It was such a nice weather and we set a new heat record for the 17th of May 🙂 

So today I want to tell you about the movie The best of me.

It is a romantic drama which is about two people who was high school sweethearts and they are getting together again after they grow up and return to their hometown. Will there still be feelings?

You can look at the trailer here:

https://www.youtube.com/watch?v=cQszhfoP_WI

Picture from wikipedia.org

Filmen er ganske koselig og den har i grunnen alt med. Spenning, kjærlighet og James Marsden 🙂 Nydelig er det.

Filmen ligger på Viaplay så det er fullt mulig å få sett den allerede i dag!

Har du noen filmtips til meg?

Nå skal jeg nyte søndagen med det nydelige været vi har!

Ha en flott søndag!

 

The movie is cosy and it contains everything. Action, love and James Marsden 🙂 It is beautiful.

The movie is on Viaplay so you can watch it today! 

Do you have any movie tips for me? 

Now I am going to enjoy the Sunday with our beautiful weather!

Have a nice Sunday! 

 

Jeg heter Veronica og jeg skriver om mine lidenskaper :-) Reising, skriving, lesing, film/serier, ta bilder! Håper du liker det :-) My name is Veronica and I write about my passions :-) Travel, writing, reading, movies/series, taking photos! Hope you enjoy it :-)