God søndag!

Er du klar over at det er den siste søndagen i mai? Hvor ble mai av liksom?? Er det bare meg eller går dagene fortere nå? Er det et tegn på at man begynner å eldes? Hmmm…

Så hvordan har helgen din vært? Her har det vært stille og rolig, eller fredagen var ganske aktiv da. I løpet av 45 minutt etter jeg var kommet hjem fra jobb så hadde jeg nytt kjøleskap på plass, det gamle var tatt med av de flotte Elkjøp folka og dekkene var skiftet på Hildegunn Gerd (bilen min der altså) Det nye flotte kjøleskapet mitt med frys lyser opp på kjøkkenet  😀 Det gledes! Endelig et kjøleskap uten problemer.

Så det var mye kjøleskap snakk her nå, jeg har vært ute med kameraet mitt igjen. En del av blomstene og blomster trærne har avblomstret allerede siden vi har hatt så fint vær, men jeg har enda noen som lyser opp i jungelen min her  😉

Happy Sunday!

Are you aware that this is the last Sunday of May? Where did May go? Is it just me or are the days going by so much faster than before? Is it a sign I am getting older? Hmmm…. 

So how has your weekend been? It has been quiet here, or Friday was kind of active. During 45 minutes after I arrived home from work I had a new fridge delivered, the old one returned and my tires changed on Hildegunn Gerd (my car) My new fridge with freezer is lighting up my kitchen 😀 Oh the joy! Finally a fridge without problems. 

So a lot of fridge talk now, I have been out with my camera again. A good part of the flowers and trees has de-flowered with the nice weather, but I still have some left in my jungle 😉 

Denne uken har jeg har til og med fått meg litt egenpleie med fotbehandling hos Kjersti´s Hudpleie <3

This week I have gotten me some foot treatment at Kjersti´s Hudpleie <3 

Og så litt kosetid med mine pelsklinger og julefilm 😀

And then some snuggle with my kitties and Christmas movie 😀

Love snapchat filter 😉

Nå skal jeg gå fatt med litt husarbeid før mandagen kommer lurende rundt hjørnet.

Lag deg en nydelig søndag videre!

Now it is time to get some work around the house before the Monday is coming.

Make yourself a beautiful Sunday! 

Om forfatter

Jeg heter Veronica og jeg skriver om mine lidenskaper :-) Reising, skriving, lesing, film/serier, ta bilder! Håper du liker det :-)

My name is Veronica and I write about my passions :-) Travel, writing, reading, movies/series, taking photos! Hope you enjoy it :-)

Kanskje liker du også: