Favourites,  Pictures

Summer in July?

Hei på deg!

Da er vi i juli gitt, har du begynt ferien din? Jeg har enda en måned igjen før jeg skal på cruise  😎  Hvis du vil se hvor jeg reiser så kan du lese her:  http://veronicaleirvaag.com/i-am-going-on-a-cruise/

Tiden er kommet til et lite tilbakeblikk gjennom kameraet mitt 🙂 Selv om sommeren ikke har kommet til Bergen og Bjorøy enda, så har jeg fått meg noen turer og funnet noen fine fotomuligheter!

Hi you! 

July is here, have you started your holiday? I still have a month left working before I am going on a cruise  😎 If you want to see where I am going, you can see it here: http://veronicaleirvaag.com/i-am-going-on-a-cruise/

The time has come to show you a little throwback through my camera 🙂 Even though the Summer has not arrived to Bergen and Bjorøy yet, I have had some walks and found some nice photo opportunities! 

 

Så hvordan tilbringer du denne fine søndagen? Jeg har vært på tur, prøvd oss en ny tursti her ute og har fått gått den hele to ganger i helgen. Heia oss!  Nå blir kiropraktoren min glad  😆

Nå skal jeg lade opp til i morgen og en ny uke på jobb!

Lag deg en nydelig dag videre  🙂

So how are you spending this nice Sunday? I have been for a walk, tried a new path and we have walked it twice this weekend. Go us!  My chiropractor is going to be happy  😆 

Now I have going to charge for tomorrow and a new week at work! 

Make your Sunday beautiful 🙂 

Jeg heter Veronica og jeg skriver om mine lidenskaper :-) Reising, skriving, lesing, film/serier, ta bilder! Håper du liker det :-) My name is Veronica and I write about my passions :-) Travel, writing, reading, movies/series, taking photos! Hope you enjoy it :-)