God søndag kjære deg!

Har du en fin søndag? Nå er det en stund siden sist og det er av den enkle grunn at jeg har unnet meg litt ferie 😃 Jeg har hatt ferie i 1,5 uke og har tilbragt tid i Stavanger og Oslo. I disse Corona tider så var det litt rart, men veldig nødvendig. Jeg skal vise deg litt bilder senere fra turene mine 😀

Siden dugnaden på ingen måte er over, så tilbringer vi jo mer tid hjemme enn vanlig. Er du som meg, så må du ha noe å gjøre og en god bok er jo ikke å forakte.

Stella Polaris av Myriam H. Bjerkli

Samboerparet Stella og Aleksander er fanget i et forhold med mye krangel og alkohol. Og en dag da Stella skal hente sønnen deres i barnehagen har barnevernet vært der før henne. Full og desperat bestemmer Stella seg for å finne sønnen, og hun tar Aleksanders bil. Det er en avgjørelse som skal koste den lille familien dyrt. Ulykken hun forårsaker sender Aleksander i fengsel, og Stella selv i armene på en fremmed. Men hun er mor, og en mor gjør hva som helst for å få barnet sitt tilbake. 

Jeg har vært så heldig å få tilsendt boken av selveste forfatteren og jeg har hatt vanskeligheter med å legge den fra meg. Jeg leste den på sengen og det var noen kvelder som ble lenger enn andre 😆 Jeg brukte ikke lang tid på denne herligheten og den var super spennende! Det er på ingen måte en feelgood bok som jeg vanligvis leser, men rett og slett en kjempe bra krim bok som har så mye spenning at man kan lett bli svett av lesingen.

Dette er da mitt gode boktips til deg når du trenger en ny bok å lese 😃

Ha en nydelig søndag videre!

Om forfatter

Jeg heter Veronica og jeg skriver om mine lidenskaper :-) Reising, skriving, lesing, film/serier, ta bilder! Håper du liker det :-)

My name is Veronica and I write about my passions :-) Travel, writing, reading, movies/series, taking photos! Hope you enjoy it :-)

Kanskje liker du også: