Picture from VG.no
Favourites,  Movie & series review

Sanditon

Godt nyttår til deg!
Hvordan har det nye året vært så langt? Har du noen tanker om hvordan året skal bli?
Jeg har begynt i ny (gammel) jobb, spennende 😀 Jeg har jo da mine tanker om hvordan 2020 blir for meg og det skal være positivt. Nå har det vært så mange år som ikke nødvendigvis har vært så kjempe positiv så nå er jeg klar for å ha et positivt liv. Jeg tror det er viktig å fokusere på det positive og prøve å finne en løsning på det som ikke er fullt så positivt.

Happy New Year to you!
How is the new year treating you so far? Do you have any thoughts on how you wish the new year to become?
I have started my new (old) job, so exiting 😀 I do have my thoughts on how I wish 2020 would be and it is of course positive. It has been some years that has not been so very positive, so now I am ready for a good life. I think it is important to focus on the positive in life and try to find a solution on the challenges.

Sanditon

Altså, jeg kom over denne serien her i romjulen og etter første episode så endte jeg opp med å se alle på en dag jeg da… Det er 8 episoder så ikke sånn all verdens masse, men nok til at det gikk en ettermiddag 😆 Jane Austen ble ikke ferdig med boken Sanditon, men det er heldigvis noen kloke mennesker som har laget ferdig serien til oss da. Det er en britisk dramaserie med blant annet Rose Williams som spiller Charlotte Heywood og Theo James som Sidney Parker 🥰 Serien er jo da basert på boken til Jane Austen fra 1800 tallet. Det er kostymer, intriger, forelskelse og utspekulerte mennesker. Serien handler om fiskerlandsbyen Sanditon som følger med i utviklingen og skal bli en badelandsby i tillegg. Det store salgs-punktet er da bading i sjøen.

I came across this series the other week and after the first episode I had to continue and ended up seeing all of them… It is just 8 episodes so it is not all that, but enough to fill an afternoon 😆 Jane Austen did not finish the book Sanditon, but luckily there are some wise people who finished this series for us. It is a British drama and Rose Williams plays Charlotte Heywood and Theo James plays Sidney Parker 🥰 The series is based on Jane Austens book from the 1800 century. It has costumes, intrigues, romance and cunning people. The fishing village Sanditon is going modern and is going to be a seaside village too. The big selling point is swimming in the ocean.

Picture from VG.no
Picture from VG.no
Picture from Platekompaniet
Picture from Platekompaniet

Jeg må jo ærlig innrømme at når jeg så at Theo James skulle være med så måtte jeg jo bare fortsette å se, se på den nydelige mannen 😍 Og i og med at jeg hadde fri i romjulen så var det jo ingenting som stoppet meg 😂 Serien er en utrolig god serie og jeg falt helt og holdent for den med alle karakterene. Serien ligger på nrk.no og det er gratis å se den.
Da skal jeg avslutte helgen med litt tv titting under pleddet mitt en regnfull søndag! Ha en strålende kveld videre 😃

I have to admit that when I saw Theo James, I had to continue watching. Look at that gorgeous man 😍 And with my time off during Christmas, there was nothing stopping me 😂 The series is so good and I completely fell for it and all the characters. The series is on nrk.no and is free to watch.
Now I am going to finish my weekend with some tv and blanket on a rainy Sunday! Have a beautiful Sunday 😃

Jeg heter Veronica og jeg skriver om mine lidenskaper :-) Reising, skriving, lesing, film/serier, ta bilder! Håper du liker det :-) My name is Veronica and I write about my passions :-) Travel, writing, reading, movies/series, taking photos! Hope you enjoy it :-)