Favourites,  Movie & series review

Peter Rabbit

Hei og god søndag i solen 🙂

Her skinner solen fra skyfri himmel og det er bare så nydelig her! Bortsett fra at det er snø og is så er det altså veldig perfekt 😉 Har hørt rykter om pluss grader neste uke så da håper jeg galskapen forsvinner, jeg er klar for vår! I dag har jeg fått kommet meg ut på tur endelig og hjelpe meg så digg og endelig bevege seg igjen. Etter forrige helgs bursdags feiring i 3 dagers til ende så var jeg faktisk helt utslitt, er visst ikke 18 år lenger 😀 Jeg er 19,5 haha. Men uansett, jeg koste meg så grådig og alle dere som var med gjorde dagene helt perfekt <3

Happy Sunday 🙂 

It is sunshine from a cloudless sky and it is so beautiful! Except the fact that it is snow and ice that is 😉 I have heard rumours about + degrees next week som hopefully this madness goes away, I am ready for spring! I have finally made it out for a walk today and it was so nice to be outside again. After last weekends celebrations for 3 days I am totally exhausted, I guess I am not 18 anymore 😀 I am 19,5 haha. But anyway, I had such a good time and all of you spending it with me are just perfect <3 

IMG_2123
Bilde fra dagens tur / picture from todays walk

I går hadde jeg en rolig dag og avsluttet kvelden med en artig liten film, Petter Kanin.

Petter Kanin lever et bekymringsfritt liv med alle sine kompiser, helt til den onde naboen flytter inn. Petter må finne en perfekt plan for å få bort naboen – og ta tilbake hagen.

Yesterday I had a calm day and finished with a funny little movie, Peter Rabbit.

Peter Rabbit lives a carefree life with all his mates, until the evil neighbor moves in. Peter has to come up with the perfect plan to get him away – and take back the garden.

1532350808-5d1057f38649baa267ce5bea4d19d76d3267b699
Picture from Viaplay

Det er jo ikke så lenge siden den gikk på kino og jeg kom meg dessverre ikke dit, men jaggu fant jeg ikke filmen på Viaplay 🙂 Nå er jo jeg i overkant glad i dyr og barnefilmer da, og denne er jo kjempe festlig! Og siden jeg synes den var morsom så regner jeg med barn også mener det (kanskje noen voksne og) 😀

Dette var dagens tips fra meg, kos deg og fortsatt god søndag!

It is not long ago since it was in the cinema and unfortunately I did not get it there in time to see it, but I found it on Viaplay 🙂 I am fond of animals and children movies, and this is so funny! And since I thought it was funny I would think that children share this (and maybe some adults too) 🙂 

This was today tip from me, enjoy and have a good Sunday! 

 

Jeg heter Veronica og jeg skriver om mine lidenskaper :-) Reising, skriving, lesing, film/serier, ta bilder! Håper du liker det :-) My name is Veronica and I write about my passions :-) Travel, writing, reading, movies/series, taking photos! Hope you enjoy it :-)