Hei hei og god søndag kjære deg!

Hvordan har helgen din vært? Her har det vært ganske så dramatisk, eller egentlig ikke, men jeg synes det har vært litt i overkant. Lørdag morgen så merker jeg at Lillepus ikke stopper å brekke seg noe som vil gjerne tilsi at hun har et gresstrå sittende fast i halsen-området. Jeg kaster meg på telefonen rundt om for å finne åpne klinikker, og ender opp med dyrelegevakten. Lillepus skaper seg fullstendig galen når jeg skal få henne inn i buret og blir kjempe redd, stakkars liten 🙁 Vi kommer oss frem og damen er ikke akkurat den som sitter å koser med dyrene og jeg tror ikke akkurat at det hjelper. Hun får satt noe beroligende og får jobbet med Lillepus, mens jeg sitter som et nervevrak jeg er på venterommet. Etter en stund kommer hun ut for å hente meg, viser meg det blodige gresstrået som satt godt fast, nesten oppi nesen. Hun sa det var vanskelig å få tak i det. Stakkars lille gullet mitt var helt i narkose når jeg fikk henne med seg, med åpne øyne og tungen ut. Eneste måten jeg så at hun levde på, var at magen beveget seg opp og ned… Forferdelig! 4000 kr lettere og endelig fikk vi kommet oss hjem. Det tok noen timer før hun våknet og siden så har hun gjemt seg under sofaen eller en seng og nekter å komme i nærheten av meg 🙁 Pelskling hjertet mitt blør for lille gull. Jeg regner med at det går over snart og at hun må bare få roet seg litt <3

Så over til noe mer hyggelig da 🙂 Før sommeren dro sin vei så hadde jeg med meg kamera i hagen igjen og fikk knipset noen glimt for å vise dere.

Hi there and happy Sunday!

How was your weekend? We have had a pretty dramatic weekend I would say. Yesterday morning, Lillepus started to act all weird, like she wanted to throw up all the time. To me that means that there is probably some grass that is stuck in her throat or somewhere around. I am on the phone to find an open clinic and the only thing available is the emergency. She did not want to go in her travel case and she was terrified 🙁 Poor little thing! The lady who welcomed us is not the cosy type and that did not help. She gave her some calming medicine and started to work on her as I, nervous wreck when it comes to my darlings, was sitting in the waiting room. After a while she got me, showed me the bloody grass (did not have to see that) and said that it was difficult to get it out and that it was almost up her nose. Lillepus was all drugged, with her eyes open and her tung out… Only was I could see she was alive was that her stomach went up and down. Awful! NOK 4000,- lighter and we finally got home. It was some hours before she woke up and since then she has been hiding under the sofa or the bed, she will not come near me 🙁 My furry heart bleeds! I hope it will soon go over and she gets to calm down <3  

So over to something a little nicer 🙂 Before the summer left us, I had my camera in the garden again and I wanted to show you some of my shots. 

DSC_0013DSC_0014DSC_0023DSC_0024DSC_0026DSC_0029IMG_0643IMG_0652

Hva synes du? Jeg håper vi får litt fint vær og blomster igjen før sommeren er helt over 🙂

Lag en nydelig søndag videre!

So what do you think? I hope we will get some nice weather and flowers again before the summer leaves us for good 🙂 

Make yourself a beautiful Sunday!

DSC_0015

Om forfatter

Jeg heter Veronica og jeg skriver om mine lidenskaper :-) Reising, skriving, lesing, film/serier, ta bilder! Håper du liker det :-)

My name is Veronica and I write about my passions :-) Travel, writing, reading, movies/series, taking photos! Hope you enjoy it :-)

Kanskje liker du også: