Hei hei 🙂
Long time no see!
Litt nytt i det siste er da at det er kommet et nytt familiemedlem hjemme hos meg!
Hils på Pusur 🙂

IMG_1517.JPG

Vi tror det et en jente og hun ble funnet av min kjære under terrassen. Han fikk henne inn og passet på henne til jeg kom med monster buret mitt for å hente henne hjem. Hun er nok en villkatt og er veldig skremt av alle ting, men har kommet seg veldig! Nå har hun vært her hos meg i 2 dager og ser ut til å trives. Hun har eget rom å være på om natten og når jeg er på jobb. Lillepus og Bamse er ikke like begeistret for vårt nye tilskudd, men regner med det går seg til. Gjerne litt mer aktivitet enn disse to eldre i heimen her nå 😉 Blir mye latter for tiden med lille nøstet som fyker rundt som en tornado her.
Det blir lange dager for det nye gullet her i heimen siden jeg er på jobb, men har hatt to dager med noen timer hjemmekontor så blir det litt bedre.

IMG_1565.JPG

Nå er det rolig for øyeblikket da hun har seg en liten strekk 😉

IMG_1570.JPG

Ellers er det ikke så mye nytt, jobber endel med samlingen vi skal ha med jobben i slutten av måneden i Son så dagene flyr avgårde! Da blir det ikke så lenge å vente før jeg kan se min kjære igjen. Er like gale enda, savner han fremdeles like mye. Får se han igjen på fredag heldigvis og på lørdag har min fine kjæreste bursdag <3

Ha en super fin tirsdag kveld videre!

Om forfatter

Jeg heter Veronica og jeg skriver om mine lidenskaper :-) Reising, skriving, lesing, film/serier, ta bilder! Håper du liker det :-)

My name is Veronica and I write about my passions :-) Travel, writing, reading, movies/series, taking photos! Hope you enjoy it :-)

Kanskje liker du også: