Favourites,  Movie & series review

Life of the party

Hei hei,

Hvordan har helgen din vært? Jeg har vært i bryllupsfest til to av mine gode venner og hjelpe meg så vi koste oss! Det ble langt over leggetid og du verden som jeg kjenner det, selv uten en dråpe alkohol! Har hatt tidenes tøffeste tur ute på vår kjære øy, det var super tungt. Avsluttet søndagen med kebab og kino som belønning  😉

Life of the party

Jeg vil fortelle deg om denne filmen. Dette er da en komedie med blant annet Melissa McCarthy.

En skilt og hengiven husmor nullstiller livet og begynner på samme universitet som datteren for å få en utdannelse og få oppleve livet på college.

Altså Melissa McCarthy er jo et fyrverkeri av en dame, hjelpe meg for en fantastisk dame! Hun er bare så super morsom og full av energi.

Hi you!

How was your weekend? I have been to the wedding for two of my good friends and we had so much fun! It went on way past my bedtime and I can so feel it, even though I had no alcohol! Went for a walk today as well, and it was so hard. Finished the weekend with kebab and movies as a reward for finishing the walk  😉 

Life of the party

So, I want to tell you about this movie. It is a comedy with Melissa McCarthy amongst other actors. 

After her husband abruptly asks for a divorce, a middle-aged mother returns to college in order to complete her degree.

Melissa McCarthy is such a lovely lady with so much energy! She is so funny and just a firework! 

 

Bilderesultat for life of the party
Picture from IMDb

Filmen er supermorsom og jeg lo høyt mange ganger, kattene lurte på hva som feilte meg!  😛

Jeg fant den på Netflix og til glede for alle som vil se en komedie så ligger den der til en perfekt søndagskveld  😀

Ha en nydelig kveld videre!

The movie is super funny and I laughed out loud many times, the cats wondered what was wrong with me!  😉 

I found it on Netflix and to make your Sunday evening perfect, you have the best comedy  😀 

Have a beautiful evening! 

Jeg heter Veronica og jeg skriver om mine lidenskaper :-) Reising, skriving, lesing, film/serier, ta bilder! Håper du liker det :-) My name is Veronica and I write about my passions :-) Travel, writing, reading, movies/series, taking photos! Hope you enjoy it :-)