Christmas

Happy New Year!

Hei alle sammen og god lørdag!

Da er jeg tilbake etter juleferien og har masse bilder å vise dere. Har dere hatt en fin jul? Jeg har hatt en deilig jul med ferie og alt tingen. Har sett en million med julefilmer virker det som. Ikke alle like bra selvfølgelig, men det skal jeg komme tilbake til.

Jeg tenkte jeg skulle vise dere litt av min jul her på Costa del Bjorøyna 🙂

 

Hi everybody!

Now I´m back from my Christmas holiday and have a lot of pictures to show you. Did you have a nice holiday? I´ve had a lovely holiday with time of from work and everything. It seems like I´ve watched a million of Christmas movies. Not everything was good, but I will get back to you on that. 

I thought I´d show you a little bit of my Christmas here at Costa del Bjorøyna 🙂 

dsc_0003dsc_0006

Jeg har nevnt tidligere at juletreet mitt består 99 % av Disney og M & M figurer og her er en liten smakebit 🙂

I´ve mentioned earlier that my Christmas tree is 99 % Disney and M & M figurines and here is a little bit of how it looked this Christmas 🙂 

Og her er også en liten video 🙂 / And here is a little video 🙂 

Dette var filmet rett før juletreet måtte legges ned for julefeiringen så flere greiner var dessverre litt uten barnåler.

This was filmed just before I took out the Christmas tree so “a few” of the pine needles are missing. 

dsc_0044dsc_0046dsc_0049dsc_0060dsc_0066dsc_0073dsc_0079

Fjorårets julegaver 🙂 / Last Christmas gifts 🙂 

img_6545

En trøtt Minniepus / A tired Minnieimg_6587img_6589

Nyttårssnapper / New Years Eve snapsimg_6593img_6594img_6605

The first walk of 2017 with sunshine!dsc_0081dsc_0087dsc_0089dsc_0092dsc_0099dsc_0100dsc_0105

Så det var mitt bidrag fra julen 2016, håper dere likte det. Ha en riktig god lørdag 🙂

This was my Christmas 2016, I hope you liked it. Have a nice Saturday 🙂 

Jeg heter Veronica og jeg skriver om mine lidenskaper :-) Reising, skriving, lesing, film/serier, ta bilder! Håper du liker det :-) My name is Veronica and I write about my passions :-) Travel, writing, reading, movies/series, taking photos! Hope you enjoy it :-)

8 kommentarer

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *