Hallais og god søndag!

Da var det tid for en liten oppdatering igjen etter gammelt 🙂 Deilig med helg, men altså den forsvinner jo før du får sagt fredag. Jeg har jo nettopp kommet hjem fra jobb og nå er det søndag. Ukedagene forsvinner fort og.

I går var det den norske MGP, så glad for at Tix vant 🥳 Holdt meg våken til langt over leggetid for å være med å stemme!

I dag er nok dagen for å finne en god bok og jeg har jo selvfølgelig et tips til deg.

Gracies hemmelighet av Santa Montefiore

Gi aldri opp drømmene dine, uansett hvor lenge du holder fast ved dem… Gracie lever et rolig liv i stille Devon. Hun har sjelden forlatt landsbyen de siste tiårene og datteren, Carina, lever et hektisk liv i London. Carina har på sin side svært lite tid for sin 17 år gamle datter, og enda mindre tid til sin aldrende mor. Så snubler Gracie over en annonse for et matlagingskurs i hjertet av Toscana. Hun kan ikke motstå tilbudet og inviterer med seg datter og barnebarn. Men etter hvert som ferien forløper, blir det klart at den tilsynelatende forsiktige Gracie har holdt skjult en helt ekstraordinær fortid i Italia…

Jeg hørte denne på Storytel og jeg elsker denne og Santa Montefiore. Man får høre om Gracies fortid og hva hun har gjennomgått, og det er ikke lite. Drama og kjærlighet i skjønn forening 😃

I kveld skal jeg begynne på en ny bok, alltid like kjekt å velge ut en ny bok!

Lag deg en nydelig dag!

Om forfatter

Jeg heter Veronica og jeg skriver om mine lidenskaper :-) Reising, skriving, lesing, film/serier, ta bilder! Håper du liker det :-)

My name is Veronica and I write about my passions :-) Travel, writing, reading, movies/series, taking photos! Hope you enjoy it :-)

Kanskje liker du også: