Julen er her igjen! Det har vært en stund siden sist og jeg holdt på med Nanowrimo i november og jeg klarte å fullføre, helt i siste liten 😊(du kan lese mer om det her: http://veronicaleirvaag.com/strandkafeen-lucy-diamond/ ) Livet har vært en aldri så liten virvelvind og tiden har flydd av gårde, som alltid 😃

Nå har jeg sett Tre nøtter til Askepott og vi fortsetter med Reisen til julestjernen. NRK1 er klar på julaften 🥰 Jeg skal ikke fortsette i evigheten her, men vil gjerne vise deg litt bilder fra julemåneden min 😀 💝

Jeg ønsker deg en nydelig jul 💝🤶

Om forfatter

Jeg heter Veronica og jeg skriver om mine lidenskaper :-) Reising, skriving, lesing, film/serier, ta bilder! Håper du liker det :-)

My name is Veronica and I write about my passions :-) Travel, writing, reading, movies/series, taking photos! Hope you enjoy it :-)

Kanskje liker du også: