God langfredag til deg!
Herrefred, det er en god stund siden sist nå ser jeg. Mye som skjer her, men nå har jeg litt fri og håper jeg skal få oppdatert litt oftere innpå her 😃 Det er så deilig med påskeferie, kan ikke få sagt det! Nå er det Harry Potter på tv hver kveld og jeg koser meg med tur på dagen og bok på kvelden 😍

Date Me, Bryson Keller

by Kevin van Whye

Picture from goodreads.com
Picture from goodreads.com

Så dagens anbefaling til deg er denne saken her. Jeg fikk anbefalt Date me, Bryson Keller av min søster. Har hørt den på lydbok.

Alle vet om utfordringen: Hver uke må Bryson Keller date noen nye – den første personen som ber han ut mandag morgen. Få tror Bryson kommer til å gjøre det. Han er kanskje kongen av Fairvale Academy, men han har egentlig aldri datet før.

Helt til en gutt ber han ut, og ALT forandres.

Kai Sheridan forventet ikke at Bryson skulle si ja. Så når Bryson godtar å date han i hemmelighet, blir Kai kastet ut i noe nytt. Men når dagene går, oppdager han at det er mer med Bryson under overflaten, og å date han føles mindre som et skuespill og mer som et virkelig forhold. Kai kjenner til historien om en homofil gutt som liker en heterofil og vet hvordan den ender. Med hjertet på utsiden, er det vanskelig nok å prøve å sjonglere siste året på High School, hjemme og i skapet når han også vet at dette “forholdet” kun varer i fem dager. Bryson Keller er tross alt populær, pen og heterofil… ikke sant?

Noen bøker er bare slik at du ikke kan legge dem fra deg. Jeg gikk tur med denne boken på øret – lo, smilte og felte noen tårer – og var i grunnen veldig fornøyd med at det ikke var noen i nærheten av meg 🥰 Som om ikke tenårene er vanskelige nok, så må også vår kjære 17 år gamle Kai også gå igjennom det å være homofil og ikke tørre å snakke om det til noen. Selv ikke til sine venner eller foreldre. Jeg kan kun forestille meg hvor vanskelig det er og Kevin er utrolig flink å sette ord på det og få oss som ikke er i den situasjonen til å forstå det.

Denne boken må rett inn i biblioteket mitt og jeg anbefaler alle å lese denne!

Nyt påsken din videre og ikke tøm påskeegget enda, det er mange dager igjen enda 😜

Om forfatter

Jeg heter Veronica og jeg skriver om mine lidenskaper :-) Reising, skriving, lesing, film/serier, ta bilder! Håper du liker det :-)

My name is Veronica and I write about my passions :-) Travel, writing, reading, movies/series, taking photos! Hope you enjoy it :-)

Kanskje liker du også:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *