Christmas,  Favourites

Christmas is here

God 2. søndag i advent kjære deg!

Jeg var på julebord i går og hjelpe meg så mye latter, jeg kan ikke huske sitt jeg lo så mye 😅 For en fin gjeng! Jeg er jo da litt redusert i dag, til en forandring så hadde jeg meg noen glass med bobler. Definitivt verdt det!

Selv med litt redusert kropp så har jeg altså klart å få opp julen i heimen min. Jeg føler julen løper fra meg så jeg er super glad jeg klarte å gjøre det i dag. 🥰

Happy Sunday my dear!

I was attending our Christmas party last night and it was so much laughter, I cannot remember the last time I laughed that much 😅 Such nice people! I am a little tired today, I had some glasses with bubbles for a change. So worth it!

So even with my tired body I have managed to get Christmas in my home. I feel the Christmas is flying by so I am super happy I managed today 🥰

Er du i gang med pyntingen? Nå har jeg bare julegavene igjen og så er jeg ferdig ☺ Jeg er godt i gang der altså!

Jeg ønsker deg en nydelig søndag videre, tusen takk for at du stakk innom 😍

Have you started your decorating? I only have the presents left and then I am done 😊 I have started!

I wish you a beautiful Sunday, thank you for stopping by 😍

Jeg heter Veronica og jeg skriver om mine lidenskaper :-) Reising, skriving, lesing, film/serier, ta bilder! Håper du liker det :-) My name is Veronica and I write about my passions :-) Travel, writing, reading, movies/series, taking photos! Hope you enjoy it :-)