Travel

Christmas in Bergen

God 1. januar og GODT NYTT ÅR!

I dag er det mange blanke ark foran oss og vi kan bruke akkurat de fargene vi har lyst til 🙂

Jeg håper du hadde en fin feiring i går. Jeg hadde en super feiring med gode venner.

Jeg har hatt meg en tur i vår nydelige by med kameraet mitt og besøkt verdens største pepperkakeby og den ligger ingen andre steder enn i Bergen 🙂 Det er noen år siden sist jeg var å besøkte og jeg ble ikke skuffet.

HAPPY NEW YEAR!

There are a lot of empty days in front of us and we can color them just the way we want to 🙂 

I hope you had a nice celebration yesterday. I really enjoyed my self with good friends.

I have had a little trip with my camera to our beautiful city Bergen, Norway and visited none other then the largest gingerbread city in the world 🙂 It has been a couple of years since my last visit and I did not get disappointed. 

DSC_0010DSC_0011DSC_0015DSC_0016DSC_0017DSC_0018DSC_0019DSC_0021DSC_0022DSC_0024DSC_0031DSC_0029DSC_0033DSC_0035DSC_0037DSC_0038DSC_0044DSC_0053DSC_0062

Har du ikke vært der? Ta deg en tur til neste jul og få med deg julemarkedet som forhåpentligvis kommer tilbake da 🙂

Det er ikke mye snø i Bergen om dagen, men jeg fikk et lite bilde av et snødekket Ulriken.

You have not been there? Have a go next Christmas and our Christmas market is hopefully there next Christmas as well 🙂

It is not much snow in Bergen these days, but here is a little picture of mount Ulriken.

DSC_0003

Jeg fant også et lite søtt smau som måtte være med på bildene mine.

I also found a little cute street that I had to have on my pictures. 

 

I LOVE BERGEN <3

 

 

Jeg heter Veronica og jeg skriver om mine lidenskaper :-) Reising, skriving, lesing, film/serier, ta bilder! Håper du liker det :-) My name is Veronica and I write about my passions :-) Travel, writing, reading, movies/series, taking photos! Hope you enjoy it :-)