Godt nyttår kjære deg!! Hvordan synes du det nye året er? Er det bedre enn i fjor? Jeg for min del er sterk i trua på at 2021 blir hakket bedre enn i fjor. Det er vel det man må, ha trua på det ❤️

Nå når det har kommet nye restriksjoner ute i det fine landet vårt så må vi jo ha noe å gjøre på og hva er da bedre enn å se en serie. Årets hit er i mine øyne Bridgerton som vises på Netflix.

Bilde fra Netflix.com

Serien hadde premiere 25. desember og det er en serie fra Downton Abbey tiden med flotte kostymer og fine folk 😁 Dette er et kostymedrama fra fargerike London i 1813. Et flygeblad av Lady Whistledown som har et sladrende mysterium om hvem som er interessert i hvem og ikke minst, hvem Lady Whistledown er! Jeg leste det var noen som sa at serien er som Downton Abbey og Gossip Girl med mer sex. Vel, det kan vel stemme 😅🙈

Bilde fra Netflix.com

Så, kos deg og nyt galskapen 😇

Om forfatter

Jeg heter Veronica og jeg skriver om mine lidenskaper :-) Reising, skriving, lesing, film/serier, ta bilder! Håper du liker det :-)

My name is Veronica and I write about my passions :-) Travel, writing, reading, movies/series, taking photos! Hope you enjoy it :-)

Kanskje liker du også: