#christmas, Favourites

Christmas Entertainment

God morgen og god 4. søndag i advent 🙂

Begynner du å bli klar til den store dagen i morgen? Her er alt klart for morgendagen, men i dag skal hele slekta komme på hjemmelagde karbonadesmørbrød a la pappa og selvfølgelig Grevinnen og hovmesteren 🙂 Det gledes! Skikkelig koselig tradisjon og hvem elsker ikke hjemmelagde karbonader a la pappa?? 😀

Jeg tenkte jeg skulle fortelle deg om noen nydelige julefilmer som jeg har sett og som jeg vil anbefale om du skulle begynne å kjede deg litt nå i julen. Jeg har sett min del av slike filmer, både gode og litt mindre gode så her kommer en liten liste over de gode 🙂

Good morning 🙂

Are you ready for the big day tomorrow? I am all set for tomorrow, but today I am having my whole family for a little homemade snack a la daddy. Oh the joy 😀 I love this tradition. 

I thought I would tell you about some lovely Christmas movies I have seen and recommend to you if you start to get bored during Christmas. I have seen my share of them, both good and bad so here is a little list of the good ones 🙂 

733760224d4dbd7aaf52ea3da444b8af

Nøtteknekkeren og de fire kongerikene – Her får vi den magiske historien om Clara som oppdager at moren var en stor oppfinner og har skapt en parallell verden, hvor hun var dronning. Nå som moren har gått bort står kongerikene i fare og det er opp til Clara og redde dem.

The Nutcracker and the Four Realms – This is the magic story about Clara who finds out that her mother was a great adventurer and have created a parallell universe, where she was the queen. Now that her mother has past it is up to Clara to save them. 

Love for Christmas – Det er jul i California og Heather er i ferd med å slå opp med forloveden sin. Bobby er en marineoffiser som kommer hjem fra tjeneste i utlandet og tenker på å starte et nytt kapittel i livet sitt. Begge leter etter den spesielle, men de er begge i tvil om at den faktisk finnes. Takket være to golden retrievere og en oppsetning av En Julefortelling, faller de for hverandre.

Love for Christmas – It is Christmas in California and Heather is about to break up with her fiancee. Bobby is a marine officer who has returned home from duty and is thinking about starting a new chapter in his life. They both are searching for the special one, but they both doubt that it exist. Thanks to two golden retrievers and a play of A Christmas Carol, they are falling for each other. 

Maggie’s Christmas Miracle – Maggie er en alenemor som må fordele tiden sin mellom karriere og sønnen sin Jordan. Jordan får en veileder, Casey, som hjelper han på skolen og som blir som en far for han. Kan de tre kanskje finne lykken sammen?

Maggie’s Christmas Miracle – Maggie is a single mom who has to divide her time between her career and her son Jordan. Jordan is getting a supervisor, Casey, who helps him at school and becomes a father figure. Can the three of them find happiness together? 

The Rooftop Christmas Tree – Sarah Wright skjønner ikke hvorfor hennes sta nabo hvert år skal plassere et juletre på taket av huset sitt. Etter flere år på rad med fengsel fordi naboen ikke vil ta ned juletreet så får hun med seg den kjekke, men gjenstridige aktoren John Keaton til å finne ut av saken.

The Rooftop Christmas Tree – Sarah Wright does not understand why her stubborn neighbor is placing a Christmas tree on his roof every year. After several years of him being in prison for not taking it down, she gets the hansom, prosecutor John Keaton to help her figure it out. 

The Spirit Of Christmas – Julen nærmer seg, og advokat Kate Jordan reiser til Vermont for å følge opp salget av et vertshus. Der faller hun for et spøkelse som har en forbannelse over seg.

The Spirit Of Christmas – Christmas is getting here, and the lawyer Kate Jordan goes to Vermont to follow up on the sale of an inn. There she falls in love with a ghost that has a curse. 

A Cinderella Christmas – Angie jobber hardt for å drive hennes onkels event-byrå, mens hennes kusine Candace tar æren for det. Når Angie endelig får en frikveld på julemaskerade ballet, får masken og kjolen henne til å slippe seg løs, og hun blir fanget av øynene til Nicholas, en rik lokal ungkar. Men mens Angie må gå før hennes identitet er avslørt, så fortsetter Nicholas å lete etter hans mystiske kvinne.

A Cinderella Christmas – Angie works hard to run her uncles event-business, while her cousin Candace is taking all the credit. When Angie gets a night off she spends it at a Christmasquerade Ball, the mask and gown allows her to let loose, and she is captured by the eyes of Nicholas, the rich local bachelor. But while Angie has to leave before her identity is revealed, Nicholas keeps searching for his mystery woman. 

 

Dette er fra i morges, se så nydelige farger ❤ This is from this morning, look at these beautiful colors ❤ 

Jeg vil avslutte med å ønske deg en riktig god jul og nyt disse dagene ❤

I want to finish by wishing you a very merry Christmas and enjoy these days ❤ 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.