#pictures, Favourites, Travel

It´s raining (men) Hallelujah

Hei der!

Ja hadde det bare vært så vel, men vi får vel være fornøyd med at det regner da tenker jeg 🙂

Jeg har nå vært ute å lekt meg med kameraet igjen jeg da, fått foreviget det pulserende dyrelivet her på Costa del Bjorøyna og at det faktisk har vært fint vær 😉

Hi there!

Ah if it was only that good as the headline! Ah well, I think we have to satisfied with the fact that it is actually raining I would say 🙂 

I have been out playing with my camera again, getting the pulsating animal life on Bjorøy on film and that it in fact has been nice weather 😉 

DSC_0001DSC_0003DSC_0016DSC_0017DSC_0025DSC_0026DSC_0030DSC_0034DSC_0043DSC_0048

Så holder jeg på å planlegge ferien min, jeg begynner 1. august og i løpet av ferien skal jeg til Sandefjord, Oslo, Praha og København 🙂 Det gledes! Så lurer jeg på om det er noen der ute i den vide verden som har noen gullkorn å besøke i Praha og København? Jeg har vært relativt mange ganger i København, men jeg er overbevist om at det finnes mange steder jeg ikke har vært enda.

Da skal jeg gå tilbake til mine søndags gjøremål 🙂 Ha en nydelig søndag!

So I am planning my holiday, it starts August 1st and during my 3 weeks I will be visiting Sandefjord, Oslo, Prague and Copenhagen 🙂 I am so looking forward to it! So I am wondering if you have some suggestions for me on what I should visit in Prague and Copenhagen? I have been a lot of times in Copenhagen, but I am convinced that there are several places I need to go to. 

That was it from me today, I am going back to my Sunday doings 🙂 Have a beautiful Sunday!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.