#pictures, Favourites, Travel

Easter 🐣

Hei hei 😊

Siste dag i påsken allerede! Hvordan har du tilbragt den?

Påsken min har vært deilig og med besøk av familie og gode venner 😊 Helt nydelig! Turer i solen og skyfri himmel, det er ikke hverdagskost her på Vestlandet! Fremdeles ganske kaldt, men jeg har lest at nå skal våren være på vei. (Krysser alt jeg har for det)

Jeg hadde meg en kjempe fin tur her om dagen og det kjentes ut som det var sommer. Kamera var også med meg så jeg kan vise deg 😊

Hi there 🙂 

Last day of Easter already! How was your Easter? 

It has been so lovely with time off and to be with family and good friends 🙂 Absolutely beautiful with walks in the sun, that is not everyday! It is still pretty cold, but I have read that the Spring is coming. (Crossing my fingers) 

I had a really nice walk the other day and it felt like summer. The camera also joined me so I will show you 🙂 

IMG_0233DSC_0013DSC_0022DSC_0038DSC_0028DSC_0048DSC_0054DSC_0056

DSC_0064
Jeg kan ikke vente med å komme meg uti! I can´t wait to get in!

DSC_0065DSC_0081DSC_0084

 

Jeg har endelig kommet i gang med redigeringen av manuset mitt og det har blitt litt arbeid i påsken med det 🙂 Og det er faktisk kjempe gøy! Jeg gleder meg til jeg er ferdig så jeg kan ta fatt på den nye historien som ligger å grubler i bakhodet 🙂

Ha en strålende fin mandag 🙂

I have finally begun to edit my manuscript and I have done a little during the Holidays 🙂 And it is actually very fun! I cannot wait until I am done and can begin with the new story that I have in the back of my mind 🙂 

Have a wonderful Monday 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.