Movie & series review

The Bridge

The featured image is from Hallmark Movies and Mysteries

Hei godtfolk og god søndag!

Hvordan tilbringer du dagen din? Her har jeg en liten dagen derpå etter en særdeles koselig feiring av mine 2 gode venner i går. For anledningen så hadde vi 80 talls party, eller bad taste party som jeg kaller det 🙂 Hjelpe meg for noen kostymer! Men det ble mye dansing og synging så er litt groggy i dag haha!

Dagens film jeg vil anbefale til deg er en Hallmark drama, The Bridge. Den er i to deler og jeg må innrømme at når jeg hadde sett første filmen og det kommer opp fortsettelse følger så leitet jeg febrilsk etter fortsettelsen. Første delen fant jeg på Viaplay og andre del fant jeg faktisk på Youtube etter mye om og men.

Hi there good people and happy Sunday!

How are you spending your day? I have a little hangover today after a very nice party last night with celebrating two of my good friends. We had a 80´s party with costumes and everything. Looked more like a bad taste party 🙂 A lot of dancing and singing led to a little reduced body today haha!

Todays movie review is a Hallmark drama, The Bridge. It is in two parts and I have to admit that after I saw the first part and to be continued showed up, I had to search for the next one. The first part I found on Viaplay and the second part on Youtube. 

91Fg4rfs4QL._SL1500_
Picture from Amazon.com

Ryan og Molly treffes første dag av skoleåret og blir studiepartnere. Ryan er lokal og viser Molly The Bridge som er bokhandleren i byen. Det viser seg at den betyr mye for ganske mange andre enn bare de to unge lovende studentene.

Filmen utspiller seg i en liten by i USA og man skjønner fort at det selvfølgelig blir litt kjærlighet i luften. Det første jeg falt for var selvfølgelig bokhandleren som et par har kjøpt og gjort om til sitt hjertebarn. De har en liten kaffebar og hjemmebakte kjekt der også. En nydelig film som man forelsker seg helt i ettersom man blir kjent med alle i filmen og historiene deres.

Anbefales på det sterkeste! Ha en nydelig søndag videre 🙂

Ryan and Molly meets the first day of school and becomes study partners. Ryan is a local and show Molly around and their special bookstore The Bridge. It becomes a big part of their lives and to many other locals. 

The movie is from a little town in USA and you get pretty fast that there is love in the air. The first thing I fell for was ofcourse the bookstore which a couple have bought and made it their special child. They also have a little coffee shop and homemade cookies. A beautiful movie that you absolutely will fall in love with after you get to know everybody and their storys. 

I strongly recommend it! Have a lovely Sunday 🙂

maxresdefault
Picture from youtube.com

4 thoughts on “The Bridge”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.