Movie & series review

The Greatest Showman

God kveld godtfolk!

Det er tirsdag og jeg er tilbake igjen allerede 🙂 Minnie sitter her på kontoret og holder meg med selskap når jeg skriver i kveld. Hun har den store kveldsvasken sin, egentlig utrolig festlig med alle de forskjellige vinklene de kommer til 🙂 og alltid kjekt med litt pels selskap 🙂

Over til dagens tema og en av de nye filmene, The Greatest Showman. Fikk sett den på kino og jeg satt klistret til skjermen! Filmen handler om P.T. Barnum, spilles av Hugh Jackman, som ut av ingenting lykkes å lage fantastiske show hvor folk ble fascinert av verden rundt. Dette er en drama, biografi og musikal.

Happy Tuesday my good people!

It is Tuesday and I am back already 🙂 Minnie is holding me company here at the office doing her big evening wash, amazing with all the angels they manage 🙂 And it is always nice with some fur 🙂 

Over to todays topic and one of the recent films, The Greatest Showman. I got to see it at the movie theater and I was like glue! The movie is about P.T. Barnum, played by Hugh Jackman, who managed to make spectacular shows where people are fascinated around the world. It is a drama, biografi and a musical. 

The_Greatest_Showman_poster
Picture from Wikipedia

Hugh Jackman, Zac Efron, Michelle Williams og resten av dette fantastiske crewet har laget en nydelig film. De synger altså helt spektakulært og når man i tillegg får filmens historie så blir du fengslet. Jeg har hørt på sangene på Spotify etter filmen og ja de er fremdeles nydelig, men det blir noe helt annet når du ser filmen 🙂 Den går fremdeles på kino så det er bare å løpe å finne plasser 🙂

En regnfull tirsdagsklem sendes til deg!

Hugh Jackman, Zac Efron, Michelle Williams and the rest of this amazing crew has made a beautiful movie. Their singing is off the roof and when you get the movies story you will be captured. I have heard the songs on Spotify afterwards and yes they are still beautiful, but it is just something else when you see the movie 🙂 It is still in the movies so run and get some seats 🙂 

A rainy hug from me to you!

6 thoughts on “The Greatest Showman”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.