Movie & series review

The girl on the train

Heisann,

En solskinnsdag til en forandring her hos oss 🙂 Med sykkel VM så må jo været vise seg fra sin beste side!

Jeg tenkte å fortelle dere om filmen The girl on the train. Jeg har lest boken og den var helt fantastisk! Kjempe spennende fra ende til annen. Jeg vet jo at når det blir filmversjon så har det en tendens til å tape seg, men med høye forhåpninger så satt vi oss klare for å se denne spektakulære filmen.

Hovedrollen i denne filmen har Emily Blunt som er en fantastisk skuespiller og gjør en god karakter. Filmen handler om en dame som tar toget hver dag  og sitter å følger med på hennes eksmann, hans nye familie og deres naboer. Da naboen forsvinner blir hun innblandet i saken og prøver å finne ut hva som har skjedd, noe som ikke er så lett da hun 99 % av tiden er alkoholisert.

Hi there,

A sunny day for a change 🙂 We do have the UCI Road World Championship in Bergen, the weather has to be on it´s best behavior. 

I thought I would tell you about the movie, The girl on the train. I’ve read the book and that was amazing! Really exciting from beginning to end. I know that when they make a movie it tends to loose a bit of the good part, but with high hopes we were ready for the movie. 

The main caracter of this movie is Emily Blunt which is an amazing actress and does a good job. The movie is about a woman who takes the train every day and pays attention on her ex-husband, his new family and their neighbors. When the neighbor dissapear she gets involved in the case and tries to figure out what happended, which is not easy as she is an alcoholic 99 % of the time. 

1200x630bb
Picture from Itunes – Apple

Filmen har de flyttet handling fra England til USA. Det var vel den største forandringen som jeg merket. Filmen i seg selv må jeg si var en meget kjedelig affære fra boken og jeg er veldig skuffet etter å ha sett denne. Jeg er den type person som lager meg en liten film i hodet mitt når jeg leser bok, hvor jeg ser for meg mennesker, handlinger og hele pakken så på en måte så har jeg jo allerede sett filmen.

Her må jeg dessverre si at den var det ikke verdt å se.

They have moved the action from England to USA. I think that was the biggest change that I noticed. The movie in it self was a boring experience and I was very disappointed after watching it .I am the kind that makes a movie in my head when I read a book, where I picture the people, the plot and everything, so in a way I’ve already seen the movie. 

I have to say that this is not worth to watch. 

2 thoughts on “The girl on the train”

  1. Har hatt litt lyst til å se denne! Jeg har ikke lest boken da, så har kanskje ikke de samme forventningene som du hadde. Men viss du sier den er dårlig så kanskje jeg skal hoppe over denne filmen 😛

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.