Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Heisann!

Jeg håper du har en fin søndag! Her er det en ganske så slapp søndag med dårlig vær og huset er preget av masse arbeid da jeg holder på å skal skifte vinduer. Det er alltid noe mer som dukker opp når man bor i et gammelt hus og her ser det ut for at det kan komme en hel del.

Hi!

I hope you´re having a nice Sunday! It´s a really relaxing Sunday with bad weather and the house is very messy with all the work with changing windows. It always comes up something else in an old house and it can get really heavy here. 

MV5BMTYyMTcxNzc5M15BMl5BanBnXkFtZTgwOTg2ODE2MTI@._V1_UY1200_CR90,0,630,1200_AL_
Photo by IMDb

Jeg har beveget meg på kino igjen og denne gangen måtte det bli den nye Pirates of the Caribbean filmen, Dead Men Tell No Tales. Jeg tenker jo med meg selv at klarer de dette så er de bra for dette her har de jo melket mer enn lenge nok, men med nye regissører fra Norge så klarte de det faktisk! Jeg syntes denne filmen var ganske så morsom (kan være jeg har litt sær humor da, skal jo nevnes) og Johnny Depp som Captain Jack Sparrow var som sitt sedvanlige seg. Noen perioder var litt langtekkelig da, men alt i alt vil jeg si at dette var en særdeles morsom film og absolutt verdt å se!

Ha en fortsatt fin helg!

I´ve been at the movies again and this time I had to see the new Pirates of the Caribbean, Dead Men Tell No Tales. I thought that if this movie is good, the people making it are fantastic. I think they have used this for a long time and it sure is enough now, but with Norwegian directors, they actually made it! I think that this is a very funny movie (maybe I have a weird sense of humour) and Johnny Depp as Captain Jack Sparrow is him old self. Some scenes are a little long, but all in all it´s a very entertaining movie and it´s worth watching!

Have a nice Sunday!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s