Movie & series review

Kong Skull Island

Hei godtfolk!

Søndagen kom fort og brutalt denne helgen også gitt. Skjønner ikke dette her jeg.

Jeg vil gjerne fortelle dere om en film jeg så i helgen og som jeg har gledet meg til en stund, den nye King Kong filmen: Kong Skull Island som hadde premiere 10. mars. En av hovedgrunnene til at jeg gledet meg til filmen var Tom Hiddleston… Ja jeg vet! Men nydelig er han uansett 🙂

Filmen handler da om noen forskere som har funnet en øy på et flyfoto som ingen andre har oppdaget tidligere. De får med seg et team av hjelpere og må kjempe seg gjennom verden til Kong for å komme seg gjennom jungelen. Det er en fantastisk bra film som setter forkus på samspill mellom menneskene og dyrene i filmen. Jeg satt klistret i 2 timer hvor det var øyeblikk du skvatt, måtte dekke øynene og hadde lyst å grine litt.

Noen av skuespillerne som er med er Tom Hidleston, (kjent fra The Night Manager, Thor), Samuel L. Jackson (kjent fra The Legend of Tarzan, Kingsman: The Secret Service) og Brie Larson (kjent fra 21 Jump Street, Room). En flott gjeng som gjør et godt stykke arbeid.

Hi there!

The weekend flew by like I´ve never seen before, it was just Friday! 

I wanted to tell you about a movie I saw this weekend and I´ve really looked forward to it, the new King Kong movie: Kong Skull Island which premiered on March 10th. One of the main reasons I looked forward to it was Tom Hiddleston… Yes I know! But he is still beautiful 🙂 

The movie is about a couple of scientists who discover an island on a photo which no one have discovered before. They have a team of helpers with them and have to fight their way through Kong´s world to get through the jungel. It is an amazing movie wich focuses on the interaction with all the people and the animals in the movie. I sat for 2 hours in front of the screen where it was moments where you get startled, had to look away and wanted to cry. 

Some of the actors which is starring is Tom Hiddleston, (known from The Night Manager, Thor), Samuel L. Jackson (known from The Legend of Tarzan, Kingsman: The Secret Service) and Brie Larson (known from 21 Jump Street, Room). Great people which we are lucky to have in this movie. 

kong-2
Photo by Moviehole
maxresdefault
Photo by YouTube

Ha en nydelig søndag videre 🙂

Have a beautiful Sunday 🙂 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.