Movie & series review

My latest crush

Hei folkens 🙂

Jeg må fortelle dere om min siste besettelse og det er ikke noe verre enn TV serien The Royals som vises på Viaplay! Jeg begynte å se på den på torsdag i forrige uke og hjelpe meg så hektet jeg ble. Jeg er i dag ferdig med sesong 3 og den siste episoden som er utgitt.

Det handler om den britiske kongefamilien som mister sin eldste sønn og det rakner for hele familien, eller det gjorde det for så vidt før dette skjedde.  MYE skjer i løpet av både sesong 1, 2 og 3 og jeg sliter like mye med å slå av hver kveld for å gå å legge meg i skapelig tid.

Noen av seriens hovedroller spilles av blant andre Elizabeth Hurley, William Mosely (som også er kjent fra Legenden om Narnia filmene og la oss bare innse at det er overhode ikke feil), Johan Collins og Alexandra Park. 

Hi guys 🙂

I have to tell you about my latest obsession and that is no less than the series The Royals which is shown on Viaplay! I started watching it on Thursday last week and did I get hooked! I just finished watching season 3 and the last episode aired.

It is about the British royal family who looses their oldest son that is supposed to be the next king and the whole family falls apart, or it already did before that. There is ALOT that happens during season 1, 2 and 3 and I really struggle every night to turn it off on reasonable hours.

Some of the main characters in the series are Elizabeth Hurley, William Mosely (who is known for the Chronicles of Narnia and let us just say we do not mind the view), Johan Collins og Alexandra Park. 

This picture is from Wikipedia

Jeg kan bare si at jeg gleder meg vilt og hemningsløst til neste sesong er i gang.
Det var i grunnen alt jeg ville fortelle dere en tirsdagskveld 🙂 Nå får jeg vel gå løs på alt som er på opptaksboksen i stedet 😉 Ha en fin kveld!

I have to say that I really look forward for the next season is coming and hopefully it’s not too long to wait. 

This is all I wanted to say to you 🙂 Enjoy you Royal evening! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.