Writing

Long time no see 

God morgen alle sammen!

Det er en god stund siden og det er av den enkle grunn at jeg holder på med et skriveprosjekt på Nanowrimo.org hvor man skal skrive 50 000 ord i hele november! Jeg tenkte med meg selv at dette er jo helt galskap å begi seg ut på, men jeg skal prøve! Dette er min drøm og dette er sparket i ræven som jeg trengte. Nå er det 24. November og vi nærmer oss slutten og jeg holden koken enda heldigvis 🙂 Det gjenstår å se om det holder helt til 30. November og alle skal være ferdig. 

Good morning everybody! 

It’s been a while since my last update and that is simply because I’ve entered a writing project/competition on Nanowrimo.org where you will be writing 50 000 words in November! I thought to myself that this is totally crazy, but I will try. It’s my dream to write and this is just the kick in the but that I need to get started. 

It’s November 24th and we’re approaching the finish line and I’m still going strong luckily 🙂 It remains to be seen if it’s enough to finish by November 30th. 


I kveld reiser jeg til København på min årlige tur, men har lagt meg opp litt å gå på så det skal ikke være så altfor mye å ta igjen når jeg kommer hjem. 

Jeg ville egentlig bare oppdatere alle om hvorfor det var stille og håper dere stikker innom når november er ferdig og jeg begynner å mase igjen 🙂 

Ha en fin-fin torsdag 🙂 

Tonight I’m going to Copenhagen for my annual Christmas trip, but I have worked up a bit so I don’t have an awful lot to do when I get home. 

I just wanted to update you all on why it’s so quiet from my side and hope you all come back when November is over and my nagging starts again 🙂 

Have a love Thursday everyone:-) 

8 tanker om “Long time no see ”

  1. I love how it’s in two languages! It feels so personal and I feel like I’m learning your language. Ha.

    I can totally relate with the 50k. I recently found my books I wrote in eighth grade, about 125 pages. I’m going through editing because now I’ve been through college and am 7 years older with better writing knowledge and skills.

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s