Travel

Weekend get away!

Hei godtfolk i stormen!

Her på vestlandet holder vi på å regne og blåse bort da stormen Karl har kommet innom på besøk en tur. Koselig det, første høststormen er i gang 🙂 Perfekte kvelden å få tent noen lys og ha en skikkelig inne kveld. Jeg har benket meg foran Mac´en for å få gjort litt skriving før jeg får besøk av en god venninne.

Jeg tenkte jeg skulle vise dere litt av Oslo turen som jeg hadde her for et par uker siden. Vi reiste bort til Oslo for å se musikalen, Singing in the rain med Atle Pettersen og Stian Blipp og fant ut dagen før vi reiste at det skulle være Oslo Maraton… Usj! Stengte veier over hele sentrum, alvorlig stor folkemengde og ikke minst, bli vekket til LET IT GOOOOOOOOO på høyttalere rett utenfor hotellvinduet vårt. Så hadde vi gjort litt nærmere undersøkelse på når det maratonet var så hadde vi valgt en annen helg! Det var det negative 🙂

Vi koste oss en hel del også, med shopping, god mat, fantastisk musikal og flotteste søndagen med fint vær så vi kunne besøke herlige Cathrine som jobber i Tigerstaden.

Et aldri så lite bildedryss 🙂

Hi there!

We are raining and blowing away here as Karl, the storm, has come by to visit us. It´s real cosy with the first fall storm 🙂 Perfect evening to lit some candles and to have a real indoor evening. I am in front of my Mac to try to do some writing before one of my girlfriends are coming to visit. 

I was thinking about showing you some of our Oslo trip that we had a couple of weeks ago. We went to Oslo to see the musical, Singing in the rain with Atle Pettersen and Stian Blipp who is amazing at both singing and dancing. And is also quite easy on the eyes as well, just saying… 🙂 We found out that Oslo Marathon was that Saturday and we woke up to LET IT GOOOOOO which they played right outside our hotel, closed streets all over the city and boy was it much people, usj! So if we had know, we would have chosen another weekend. That was the negative 🙂 

We had a really good time as well with shopping, good food, great musical and the greatest Sunday with really nice weather so we could visit the lovely Cathrine who works in Oslo. 

Here are some pictures 🙂 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jensens Bøfhus, yummi!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Our king and queens crib!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Meet the locals

Håper dere likte bildene og ha en fortsatt fin tirsdag 🙂

Hope you all enjoyed the pictures and have a nice Tuesday 🙂 

2 thoughts on “Weekend get away!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.