#pictures

Wedding nerves!

Heisann godtfolk 🙂

Har dere en fin mandag? Synes mandagen kom altfor fort denne gangen jeg, men bare denne uken igjen så er det ferie på denne frøkna 🙂 Hele 2 uker skal nytes med fri, forhåpentligvis blir foten frisk igjen til den tid. Har dere sommerferie snart? Noen planer?

Denne helgen har jeg hatt nerver, noe voldstomt også! Mine to gode venner, Annkristin og Ronny, giftet seg på lørdag og jeg skulle ta bildene…. JEG!!! Hjelpes og trøstes! Og ikke nok med det, jeg skulle også stå fremme med alteret å ta bilder under vielsen. OG finne veien til lokalet. Huff det ble mye for lille meg 😉 Og bare for å toppe hele saken så klarte jeg å knuse glasset på mobilen min når jeg stod opp… Topp stemning det!

Men sjekk den utsikten da! Fy søren så fint det er der altså. Det er slideshow altså med hele 2 bilder 🙂

Hi guys!

Are you having a nice Monday? I think that this Monday arrived a little too soon, but it´s just 4 more days and then I have my summer holiday 🙂 My sweet relaxing 2 weeks off, and hopefully my foot will recover. 

This weekend has been filled with nerves, a lot of them! My two good friends, Annkristin and Ronny, had their wedding on Saturday and I would take the photos… ME!!! Oh help me! And I was also going to be with the altar during their time in the church.  AND find the way to the venue afterwards. A little bit too much for poor little me 😉 And just to top it all off, I broke the glass on my Iphone when I got out of bed… Great! Do you have holiday soon? Any plans? 

But, check out the view! Isn´t it just wonderful? I´m breathtaken! It´s a slideshow with two pictures 🙂 

 

This slideshow requires JavaScript.

Det hele endte ganske så bra må jeg påstå da, jeg fikk fikset mobilen min, brudeparet ble gift, jeg fant veien til lokalet OG jeg fant veien hjem igjen! Er pinadø så imponert over meg selv altså. Nå gjenstår det bare at brudeparet blir fornøyd med bildene 🙂 Slideshow igjen, 5 bilder 🙂

It all ended quite well I have to say, my mobile got fixed, the happy couple got married, I found the way to the venue AND I found my way home again too! I am just so impressed with my self. Now it´s the last thing, to see if the happy couple is happy with my pictures 🙂 Slide show again, 5 pictures 🙂

This slideshow requires JavaScript.

Nå nærmer det seg liggetid for oss her på Monshaugen, så da gjenstår det bare å ønske dere alle en strålende fin og god natt! Vi skrives plutselig igjen 🙂

My bedtime is coming close for me and I wish you all a beautiful night! See you soon 🙂 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.