Movie & series review

Michelin Star

Hei godtfolk 🙂

I helgen har jeg jobbet hardt og gale med flytting, ikke meg altså, og hagearbeid i en voldsom varme så i dag har jeg innvilget meg en aldri så liten filmkveld, til tross for fremdeles varmt vær. Valget i kveld falt på Burnt med Bradley Cooper i hovedrollen.

Hi there people 🙂

This weekend I worked my but off with moving, not my self that is and some garden work in an unusual heat so I treated myself to a little movienight, though it´s still summer outside. My choice fell on Burnt with Bradley Cooper in the starring role. 

MV5BNjEzNTk2OTEwNF5BMl5BanBnXkFtZTgwNzExMTg0NjE@._V1_SY1000_CR0,0,674,1000_AL_

Rebellkokken Adam Jones (Bradley Cooper) hadde alt – og mistet det igjen. Han var det sorte fåret i Paris restaurantverden og hadde to Michelin-stjerner, men det eneste han noensinne brydde seg om var å skape eksplosjoner av smak. For å starte på nytt, åpne egne restaurant i London restaurant og få den tredje begjærte Michelinstjernen må han legge de dårlige vanene bak seg og rekruttere bransjens aller mest talentfulle individer, inkludert den vakre souschefen Helene (Sienna Miller).

Chef Adam Jones (Bradley Cooper) had it all – and lost it. The former enfant terrible of the Paris restaurant scene had earned two Michelin stars and only ever cared about the thrill of creating explosions of taste. To land his own kitchen and that third elusive star though, Jones will need to leave his bad habits behind and get the best of the best on his side, including the beautiful Helene (Sienna Miller).

Jeg likte filmen, det er lett underholdning og man trenger ikke å tenke så mye. De har blandet litt fransk inni der så man må følge med. De sier den er en drama komedie og det er jeg enig i. Jeg ville nok ikke sett den en gang til, men grei søndagsunderholdning. Terningkast 4. Har dere sett den? Hva synes dere?

Ha en fin kveld videre, nå er det straks klart for sengen 🙂

I liked the movie, it´s light entertainment and you don´t have to think to get the plot. They mixed some french in there so you have to pay attention. They say it´s comedy drama and I do agree. I wouldn´t want to see it again, but it´s ok Sunday entertainment. I rate it 4 out of 6 stars. Have you seen it? What do you think? 

Have a nice evening, soon off to bed 🙂 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.