Uncategorized

Reading weekend!

Hei på dere godtfolk 🙂

Tilbake på gammel plattform igjen, Nouw.com er visst utilgjengelig i dag.

Jeg har brukt helgen min på å lese ferdig en bok.

Hi people 🙂 

I am back on my old platform again, Nouw.com is not available today. 

I have used my weekend on reading and I got through it!

The book is called: The House by the Sea by Santa Montefiore on English. 

IMG_4930

IMG_4943

Jeg har som sagt tidligere blitt trukket ut av Boklageret sin leseklubb, Leselyst, til å lese den siste boken til Santa Montefiore, Villa Magdalena.

Når jeg våknet på lørdag så hadde jeg halve boken igjen så da var det bare å sette i gang. Vanskelig var det ikke for denne boken er veldig lettlest og man blir dratt mot en ny side da man MÅ vite hva som skjer videre.

I told you earlier that I am in a bookclub by a Norwegian bookstore and this is the latest book we have to read. 

When I woke up on Saturday, I had half the book to read to be finished, so I got started. It was not hard, it is easy reading and you have to turn the page because you just HAVE TO know what happens next. 

IMG_4950

Ti år gamle Floriana drømmer om et liv i storslåtte Villa Magdalena, en herskapelig eiendom i den lille toskanske landsbyen hun bor i. En varm sommerdag blir hun bedt inn av husets sønn og arving. Fra og med det øyeblikket vet Floriana at det er her hun hører hjemme.

I Devon i England sliter et vakkert herregårdshotell med dårlige tider. Eieren Marina vet at om alt slår feil kan hun søke hjelp i Toscana. Men det betyr at hun må å grave i en fortid hun hittil har holdt skjult… og er hun villig til det.

Det er en gripende og feelgood roman og jeg anbefaler den på det sterkeste 🙂

Boken er i salg fra i morgen, mandag 4. april.

Ha en fortsatt fin søndag godtfolk 🙂

Ten-year-old Floriana is captivated by the beauty of the magnificent Tuscan villa just outside her small village and dreams of living there someday. Then one hot afternoon, Dante, the son of the villa’s owner, invites her inside and from that moment on Floriana knows that her destiny is there, with him.

Decades later and hundreds of miles away, a beautiful old country house hotel on England’s Devon coast has fallen on hard times. Its owner, Mariana, hires an artist-in-residence to stay the summer and teach the guests how to paint. The man she finds is charismatic and wise and begins to pacify the discord in her family and transform the fortunes o the hotel. However, it soon becomes clear that he is not who he seems…

This novel is a feelgood book and I strongly recommend it. 🙂 

The book is in sale in Norwegian bookstores tomorrow, Monday April 4th. 

Have a nice Sunday people 🙂 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s