Uncategorized

Oppussingen i gang!

God ettermiddag godtfolk!

Håper alle holder hviledagen hellig og gjør minst mulig 🙂

Jeg har så snill familie og venner som får meg til å sette i gang med oppussingen og her om dagen så kom gulvet til stuen i hus og i går kom det der det skulle være også! Mangler lister, men so far so good! Har også fått ut peisen så om noen trenger en peis så er det bare å gi en lyd, hos meg har den blitt brukt til verdens største lysestake 🙂

IMG_4842

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tusen takk til fetter Endre og Richard for fjerning 🙂

Om noen vil ha en peis til lysestake så anbefaler jeg denne på alle mulige måter altså 🙂

Så over til helgens hendelser. Lykke og glede å bli kvitt gulvbelegget, det skal nevnes.

Litt anderledes ommøblering her:

IMG_4853

Snille tante og byggmester Richard som hjalp meg 🙂

Neste prosjekt håper jeg blir badet på loftet 🙂

Dagen i dag har i grunnen gått med til rydding, vasking og vaske klær. Nå er jeg kjempe trøtt og kunne egentlig tenkt meg å gå å legge meg, men da får jeg ikke sove i natt så satser på at jeg klarer å holde meg våken 😉 Sove kan man gjøre når man blir gammel.

Nå er det straks middag hos tante så ha en fortsatt fin søndag folkens 🙂

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.