Uncategorized

Tirsdagkveld all by myself!

God kveld i ståvo godtfolk!

Da er jeg på plass igjen, samboeren har reist hjem for uken (alvorlig kort uke det her, frue. Regner med det ikke blir en vane) og jeg har huset for meg selv igjen, foruten mine små gull da. Siden det er -grader ute så er det nesten -grader her inne også så alle lys er tent og det samme er gassovnen min. Topp stemning! Gleder meg til fredag og regn 🙂 Er vel en grunn for at jeg bor her på vestlandet tenker jeg.

Denne uken har jeg ingen planer, og godt er det. Jeg kjenner på skrivefingrene mine at jeg må få ut noen ord på papiret eller tastaturet da, alt ettersom 🙂 Blir godt å begynne å få rutiner på skrivingen.

Har fått nye arbeidsoppgaver på jobb også, kjempe kjekt!

Et lite bildedryss fra de siste dagene her 🙂

Alvorlig mye snø i omløp her og her er den nye looken min!

IMG_4428

Små snuppene mine ❤ Lillepus poserer og Minnie couldn´t care less!

IMG_4419

Lucinda Riley var i byen en tur og snakket om den nye boken hennes: Stormens søster, bok 2 av De 7 søstre. Snart ferdig med bok 1, De 7 søstre jeg da 🙂 IMG_4415

Fint vær nå når det er snø ute da 🙂 Får til og med tatt bilder og gått tur. Eg gjer meg øve! Snart slutt på det kalde været da, det ser jeg meget frem til!

 

Så til slutt, et par visdomsord til tirsdagskvelden 🙂

IMG_4370

Ha en strålende fin kveld og så skrives vi plutselig 🙂

Anybody wants english version, let me know 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.