Uncategorized

Mine mål for 2016!

Siden 2015 viser seg å være et møkka år herfra til evigheten så satser jeg på at 2016 will do the trix and make my year!

Et samlivsbrudd og 5 begravelser er meget i overkant og jeg kan trygt si at nå er det nok.

Men hvordan skal jeg få 2016 til å bli mitt år??

Jeg har satt meg noen mål som jeg håper skal hjelpe meg på min vei.

download

  • Bli ferdig med diverse skrivekurs/fotokurs og sette i gang med den virkelige jobben.
  • Hver uke skal jeg ha minst 1 blogginnlegg og fortsette å skrive på historiene mine.
  • Få bort alle distraksjoner når man skal skrive (meldinger, facebook osv.)
  • Ha brainstorming 1 gang i måneden til blogginnlegg og nye historier som skal ut i livet.
  • GÅ TUR! Drit i dørstokkmila, få skoene på deg og få ræven med deg ut!
  • Når man er sliten og trøtt etter en lang dag på jobb så skal man ikke falle ned i sofaen og falle inn i hvilken som helst meningsløs serie som viser seg på boksen. Finn på noe gøy!

 

I de siste  månedene har det ikke vært mye lyst å gjøre så mye gøy egentlig. Jeg har hatt en veldig trang til å bare falle ned i sofaen, under pleddet mitt og bli der til rastløsheten tar meg. Kanskje forståelig, men nå er det nok!

IMG_3960

life-is-about-creating-yourself

Utrolig hvor mange kreative, vise og morsomme bilder man finner på Google 🙂

Et siste mål bilde for min del:

20029

Nå står København på timeplanen og min kjære søster og jeg skal kose oss herfra til evigheten i verdens nest vakreste by helt til søndag kveld. Så er det på jobb på mandag og så har man faktisk ferie til mitt kjære 2016 begynner! Gud det skal bli så deilig!

Og nå kommer jeg snart å spamer ned Facebook og alt dette her med innlegg 😉 Håper dere vil fortsette å lese og kom gjerne med kommentarer.

 

6 thoughts on “Mine mål for 2016!”

  1. Det kommer litt seint dette svaret! Men du har mange lure mål (ligner litt på mine) 🙂 Men, 90% av jobben ligger foran oss, å sette mål er kjempeenkelt – men å gjennomføre dem er utfordringen. Og HELE den jobben må vi gjøre selv. Det er brutalt sagt, men du må bare bestemme deg og GJØRE det! Jeg heier på deg! Godt nyttår og bamseklem 🙂

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.