Uncategorized

Ikke rart det blir samlivsbrudd hvis man går i daffeklær!

Hei dere!

Jeg kom over en reportasje fra Det Nye som fanget blikket mitt her hin dagen.

Se den her

Det går i det at en person mener at om man bare går i daffeklær hjemme så vil man bli lei av partneren sin og at man må gjøre seg attraktiv for sin kjære.

front1Bilde er hentet fra detnye.no

En annen person sier at både hun og samboeren går med koseklær hjemme og trives med det. De har ingen problemer med det.

Jeg må si meg enig med sistnevnte par her, både min kjære og jeg trives best i joggebuksen og en av de første tingene min kjære sa til meg etter jeg traff han var at jeg måtte ta med meg joggebukse når jeg kom på besøk til han. Hvorfor skal man «lide» seg gjennom trange klær når man slipper?

Nå er det også forskjellige andre mennesker som både hater og elsker joggebuksen i denne reportasjen.

Heia joggebuksen sier jeg 🙂

6 tanker om “Ikke rart det blir samlivsbrudd hvis man går i daffeklær!”

  1. Såg faktisk et blogginnlegg om at hvorfor menn var utro, og da kom opp dette med at om partneren kun går med daffeklær så får det mannfolk til å ville være utro. Jeg synes det er helt latterlig. Hvis man elsker sin kjære så elsker man de selv om de går med joggebukser. Det skal da ikke ha noe å si.

    Likt av 1 person

  2. Jeg personelig hater å gå med joggebukser jeg syntes ikke det er verken pent eller noe spessielt godt. Går heller med skjørt eller shorts hjemme vis jeg absolutt skal ha «daffe» klær! Men skjønner at folk liker det og syntes folk må få lov å bruke de klærne de har lyst når man er hjemme så er man hjemme 🙂

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s