Uncategorized

Ikke rart det blir samlivsbrudd hvis man går i daffeklær!

Hei dere!

Jeg kom over en reportasje fra Det Nye som fanget blikket mitt her hin dagen.

Se den her

Det går i det at en person mener at om man bare går i daffeklær hjemme så vil man bli lei av partneren sin og at man må gjøre seg attraktiv for sin kjære.

front1Bilde er hentet fra detnye.no

En annen person sier at både hun og samboeren går med koseklær hjemme og trives med det. De har ingen problemer med det.

Jeg må si meg enig med sistnevnte par her, både min kjære og jeg trives best i joggebuksen og en av de første tingene min kjære sa til meg etter jeg traff han var at jeg måtte ta med meg joggebukse når jeg kom på besøk til han. Hvorfor skal man “lide” seg gjennom trange klær når man slipper?

Nå er det også forskjellige andre mennesker som både hater og elsker joggebuksen i denne reportasjen.

Heia joggebuksen sier jeg 🙂

6 thoughts on “Ikke rart det blir samlivsbrudd hvis man går i daffeklær!”

  1. Såg faktisk et blogginnlegg om at hvorfor menn var utro, og da kom opp dette med at om partneren kun går med daffeklær så får det mannfolk til å ville være utro. Jeg synes det er helt latterlig. Hvis man elsker sin kjære så elsker man de selv om de går med joggebukser. Det skal da ikke ha noe å si.

    Liked by 1 person

  2. Jeg personelig hater å gå med joggebukser jeg syntes ikke det er verken pent eller noe spessielt godt. Går heller med skjørt eller shorts hjemme vis jeg absolutt skal ha “daffe” klær! Men skjønner at folk liker det og syntes folk må få lov å bruke de klærne de har lyst når man er hjemme så er man hjemme 🙂

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.