Uncategorized

Kamera

Hei dere 🙂 

Jeg har jo kjøpt meg Olympus PEN E-PL 7 kamera og er forsåvidt ganske fornøyd, men så ser jeg andre bloggere og folk som legger ut bilder som blir mye bedre enn mine. 

  
Jeg har fotokurs så er ikke helt grønn 🙂 og bruker heller ikke auto modus.

Så mine spørsmål til dere er, hvilket kamera bruker du og er du fornøyd? 

Håper noen vil ta seg tid å svare meg.

Ha en fin helg 🙂 

4 tanker om “Kamera”

 1. Hei Veronica!
  Jeg kjenner ikke ditt kamera, selv bruker jeg et Canon EOS 30 D som er en del år gammelt. Objektivet er Sigma 17-70 mm. Jeg synes du tar mange fine bilder, spesielt var bildene som du har tatt av delfiner supre. Du klarte å fange en delfin i fart og allikevel få et klart bilde i fokus. Blåfargen på vannet er også fantastisk!!
  Jeg tror ikke kameraet har SÅ mye å si. Det viktigste er å jobben vi som fotograferer gjør – hvordan vi jobber med lys, vinkel og fokus (hva er det man skal ta bilde av og hvordan best få frem budskapet). Det er tydelig at du leker deg og har det gøy når du tar bilder og tørr å utforske motiver og farger, fortsett med det og øv på det elementære som du har lært på kurs så tror jeg du kommer til å bli veldig fornøyd med kameraet ditt. Hilsen Anne Gry.

  Liker

 2. Hei Veronica 🙂
  Jeg har et Canon EOS 1100 D og bruker «standard» linse og Sigma DC 50-200 mm. Er veldig fornøgd med det, bruker auto modus en del 🙂

  Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s