Uncategorized

Så sånn gikk det!

God aften folkens 🙂

Jeg ble sykemeldt i to nye uker og har fått en øvelse jeg nå skal gjøre med håndleddet. So far so bad, synes faktisk at jeg har blitt verre nå 😦

Krysser fingrene for at det kommer seg snart.

Fredag var det tid for å teste ut den nye kinoen på Sotra med Elisabeth! Topp stemning rundt hele Sartor Senter!

image1

Skikkelig morsom film og godis ble det også 🙂

På lørdag reiste jeg til Bømlo igjen og måtte jo da ta litt bilder på veien 🙂

Her er huset mitt (det gule sånn cirka midt i bildet) på Costa del Bjorøyna 🙂

IMG_3008

IMG_3001

IMG_2996

Er ferdig med fotokurset mitt 🙂 Så nå kan jeg ta bilder hehe sies det! Vel, skal nok ta et par av emnene et par ganger til så jeg husker det, men har altså fått diplom for bestått prøve 🙂

IMG_2985

Var på shopping hin dagen, eller rettere sagt, fikk melding fra Boklageret om at jeg var blitt trukket ut til å være med på Leselyst og lese boken Piken på toget og levere en anmeldelse etter jeg hadde lest boken. Man får da boken gratis og leser den innen fristen og leverer anmeldelsen. Topp stemning! Og mens jeg da stod å ventet på å få boken så traff jeg da på boken Kreativ fargelegging. Jeg har lenge hatt lyst på den, men siden høyre hånden min er ubrukelig så har jeg ikke kjøpt den. Fremdeles ubrukelig, men har nå likevel kjøpt den og fargeblyanter så nå er jeg klar 🙂

IMG_2983

Og boken, Piken på toget, for en fantastisk bok! Spennende fra første side og jeg har gitt den terningkast 6. Den er klar i bokhandlere i dag!

IMG_3013

Traff på et par lokale Rolfsnesboere her også! Hyggelige!

IMG_2964 IMG_2963 IMG_2962 IMG_2958 IMG_2957 IMG_2956 IMG_2955IMG_2961 IMG_2960 IMG_2959

Fant et fint lite naust 🙂

IMG_2965

Så var det også 17. mai feiring på Bømlo. På et tidspunkt så var det paraply-tog, men det tok seg opp 🙂

IMG_2941 IMG_2940 IMG_2936 IMG_2933

Har vært litt innom forskjellige innstillinger på WordPress i dag og funnet endel som jeg liker, blant annet ny layout, så nå bruker jeg denne litt for å se om jeg klarer å bestemme meg for hvilken blogg platform jeg skal bruke. Om noen har noen argumenter for/imot så tar jeg gjerne i mot.

Har hørt rykter om hjemmelaget pizza til kvelds av min kjære så håper han er ferdig å jobbe snart!

Ha en fortsatt fin kveld!

🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.