Uncategorized

Jeg er sliten!

Er det på grunn av været, årstiden, jobben? Hvem vet?

Jeg har mine tanker om det, men det gjelder nok for en del mennesker for tiden. Det er mørkt mye av dagen og gjerne når man er på jobb og ikke får utnyttet det til sin fulle rett. Helgene blir da hellige for min del. Er jeg flink til å bruke de til å gå lange turer i skog og mark? NEI! Burde jeg gjøre det? JAAAAA! Så absolutt burde jeg det. Er det noe min kjære kiropraktor har sagt til meg siden 2002 så er det å komme seg ut i terreng.

Skog

Ville det ha klarnet hodet mitt litt for tiden? Mest sannsynlig helt sikkert.

Gjerne dette man kaller “dørstokk mila”?

På jobb så har vi begynt med fredagstur, en time går vi. Helt fantastisk! Det hjelper virkelig, i alle tilfelle på ryggen min, nakken og skuldrene. Men det er lenge til fredag og turen burde komme hver dag. Så sterk i trua og skal begynne igjen i morgen!

Fin kveld alle sammen 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.