Uncategorized

Sol og sommer!

Hei alle dere 🙂

 

Ser ut som sommeren kommer til Bergen ser det ut som og håper den varer litt. Eller rettere sagt, håper den er på Bømlo også siden jeg reiser dit i morgen 🙂

Ikke mange dager jeg er hjemme denne gangen, men har en snill mamma som er så snill å passer lillegull, Bamse og huset mitt når jeg er vekke.

 

Hadde en innlevering forrige uke som jeg ikke fikk helt godkjent da, tror jeg har skrålest litt i arbeidet mitt så da må jeg bare sette i gang igjen. Full skjerpings, igjen… Får ta med meg litt arbeid til solskinnsøyen tenker jeg.

 

Jeg liker i grunnen mai og juni siden det er litt ekstra fridager, og det er ikke vondt må jeg si. Og ikke minst, det nærmer seg ferie 🙂 Det skal bli så digg! Hadde ikke ferie i fjor så det skal bli deilig.

Have a good one people!

hønehumor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.