Uncategorized

Sol og sommer!

Hei alle dere 🙂

 

Ser ut som sommeren kommer til Bergen ser det ut som og håper den varer litt. Eller rettere sagt, håper den er på Bømlo også siden jeg reiser dit i morgen 🙂

Ikke mange dager jeg er hjemme denne gangen, men har en snill mamma som er så snill å passer lillegull, Bamse og huset mitt når jeg er vekke.

 

Hadde en innlevering forrige uke som jeg ikke fikk helt godkjent da, tror jeg har skrålest litt i arbeidet mitt så da må jeg bare sette i gang igjen. Full skjerpings, igjen… Får ta med meg litt arbeid til solskinnsøyen tenker jeg.

 

Jeg liker i grunnen mai og juni siden det er litt ekstra fridager, og det er ikke vondt må jeg si. Og ikke minst, det nærmer seg ferie 🙂 Det skal bli så digg! Hadde ikke ferie i fjor så det skal bli deilig.

Have a good one people!

hønehumor

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s