Uncategorized

Onsdagsaktivitet!

Så ble planene mine endret i dag så da må vi finne på noe annet!

Så dagens gjøremål er noe jeg har forsømt en stund…

20140514-171119.jpg

Har flyttet meg opp på kontoret igjen etter at min gamle seng har okkupert kontoret. Så en liten novelle må skrives nå og så er det ny innsending på gang. Hjelp har jeg fått også

20140514-171346.jpg

Litt mørkt, men det er lillegull som er med meg og nyter utsikten her oppe.

I går var jeg så klar for å slå plenen til 17. mai, og brukte da kantklipper til alt tjafset rundt om. Og for første gang så fikk jeg faktisk start på driten helt alene, HURRA 🙂 Altså, hva er meningen med at man må slite seg ut for å få start på greiene for så å faktisk drasse den med seg rundt hele j… eiendommen. Er så jamt øve irriterende. Men anyway, så slutter greiene å virke da…. Skamme seg! Men da er det ikke meningen at jeg skal ta det vekk til 17. mai tenker jeg. Alle som går forbi huset mitt får bare leve med det 🙂

Så får vi se om ikke jeg gidder å lage meg noen boller senere, er kanskje et lite koneemne i meg også 😉

Fine kvelden til dere alle!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.