Uncategorized

Og der var det plutselig gått en måned igjen!

Du verden så tiden flyr når man har det kjekt!

Livet mitt er i grunnen ganske fint akkurat nå og det skal min kjære få litt kred for, men ikke så mye altså! (Han blir så høy på pæra og det gidder jeg faktisk ikke!) Eneste som er litt nedsig er at han bor på Bømlo og det gjør ikke jeg! Og du verden så langt det er når jeg vil se han. Just saying!

bilde1

Og nå får jeg ikke sett han på 3 uker, er så sinnsykt mye som skjer i mai. And that is not a good vending! Men på en annen side, blir jo ikke lei han med det første da. Får si oss fornøyd med det.

bilde2

Har skeiet ut i det siste… Er sånn Bømlo ting for meg å drikke glass Cola, ikke bra! Må bare venne meg av det. Nå skal det sies at dette var her i Bergen da, men vi hadde vært i konfirmasjon så var allerede way past skeiet ut   :-p

Hadde fin utsikt fra kontoret i dag 🙂 Å som jeg savner min kjære skute og godfolket ombord.

bilde3 20131213-232533.jpg

Sorry Ivar, dette blir brukt med enhver anledning 🙂

 

Blir spennende nå fremover også, skal være sensor i Resepsjonsfaget, moro 🙂 Going back to my roots hehe

Så tror det får være nok for denne gang!

Ha en strålende torsdag folkens!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.