Uncategorized

Og der var det plutselig gått en måned igjen!

Du verden så tiden flyr når man har det kjekt!

Livet mitt er i grunnen ganske fint akkurat nå og det skal min kjære få litt kred for, men ikke så mye altså! (Han blir så høy på pæra og det gidder jeg faktisk ikke!) Eneste som er litt nedsig er at han bor på Bømlo og det gjør ikke jeg! Og du verden så langt det er når jeg vil se han. Just saying!

bilde1

Og nå får jeg ikke sett han på 3 uker, er så sinnsykt mye som skjer i mai. And that is not a good vending! Men på en annen side, blir jo ikke lei han med det første da. Får si oss fornøyd med det.

bilde2

Har skeiet ut i det siste… Er sånn Bømlo ting for meg å drikke glass Cola, ikke bra! Må bare venne meg av det. Nå skal det sies at dette var her i Bergen da, men vi hadde vært i konfirmasjon så var allerede way past skeiet ut   :-p

Hadde fin utsikt fra kontoret i dag 🙂 Å som jeg savner min kjære skute og godfolket ombord.

bilde3 20131213-232533.jpg

Sorry Ivar, dette blir brukt med enhver anledning 🙂

 

Blir spennende nå fremover også, skal være sensor i Resepsjonsfaget, moro 🙂 Going back to my roots hehe

Så tror det får være nok for denne gang!

Ha en strålende torsdag folkens!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s