Uncategorized

Går i ett!

Så masse som skjer nå! På lørdag reiste jeg til Stavanger med Elisabeth og Glenn. Jeg bodde hos søte Monica som møtte meg når jeg kom med båten. Måtte innom vakreste skuten som akkurat var kommet 🙂

20130828-201936.jpg

Blir aldri lei av å se på henne altså! Og så var det alle de søte om bord som jeg måtte klemme litt på. Så var det ut å spise litt med litt attåt 🙂 søndag var vi klare for Robbie williams 🙂 Topp stemning og kanon bra konsert!

20130828-202206.jpg
Mandag var det hjemreise med båten kl 16.45 så var ganske sent hjemme. Pakke, sove og så reise til Oslo. Stod opp kl 5… Altså jeg mener, det er jo midt på natten! Fikk sovet litt på flyet, var tåke i Oslo så måtte fly litt rundt på gøy. Enda litt mer forsinkelser når vi landet for da hadde vi ikke bakkemannskap som tok i mot oss. Da de endelig kom var det armer og bein for å komme seg ut av flyet, hente kofferten, komme seg på flytoget og inn i en taxi. Rakk akkurat møtet 😉 Er da på Questback kurs her nå i 3 dager. Fantastisk kjekt å lære nye ting! I dag så joinet Egil Ove meg også. Veldig kjekt. I går kveld ble det litt utforsking av Oslo med guiden Ronny 😉 Utrolig kjekt å være med han etter gammelt! Er jo over et år siden jeg så han sist. Ikke bra. Så i morgen er det hjem igjen til Costa del Bjorøyna 🙂 Ha en fin kveld godtfolk

20130828-202802.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s