Uncategorized

Går i ett!

Så masse som skjer nå! På lørdag reiste jeg til Stavanger med Elisabeth og Glenn. Jeg bodde hos søte Monica som møtte meg når jeg kom med båten. Måtte innom vakreste skuten som akkurat var kommet 🙂

20130828-201936.jpg

Blir aldri lei av å se på henne altså! Og så var det alle de søte om bord som jeg måtte klemme litt på. Så var det ut å spise litt med litt attåt 🙂 søndag var vi klare for Robbie williams 🙂 Topp stemning og kanon bra konsert!

20130828-202206.jpg
Mandag var det hjemreise med båten kl 16.45 så var ganske sent hjemme. Pakke, sove og så reise til Oslo. Stod opp kl 5… Altså jeg mener, det er jo midt på natten! Fikk sovet litt på flyet, var tåke i Oslo så måtte fly litt rundt på gøy. Enda litt mer forsinkelser når vi landet for da hadde vi ikke bakkemannskap som tok i mot oss. Da de endelig kom var det armer og bein for å komme seg ut av flyet, hente kofferten, komme seg på flytoget og inn i en taxi. Rakk akkurat møtet 😉 Er da på Questback kurs her nå i 3 dager. Fantastisk kjekt å lære nye ting! I dag så joinet Egil Ove meg også. Veldig kjekt. I går kveld ble det litt utforsking av Oslo med guiden Ronny 😉 Utrolig kjekt å være med han etter gammelt! Er jo over et år siden jeg så han sist. Ikke bra. Så i morgen er det hjem igjen til Costa del Bjorøyna 🙂 Ha en fin kveld godtfolk

20130828-202802.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.