Uncategorized

Alene hjemme!

Lørdag og jeg er faktisk alene hjemme 🙂

Merkelig å si det, men jeg har jo fått meg samboer og da er det ikke hver dag at jeg er alene. Men det er kjempe kos å ha vetlasøsto i hus her.

Så hva er nytt hos meg? Tja si det, har fått gjort masse i huset siden Gry kom. Biblioteket begynner endelig å ta form 🙂 Liker liker liker! Boken som jeg leser for tiden er Kate Morton sin siste hit, The Secret Keeper. Veldig bra når jeg endelig leser, er så himla trøtt om kvelden at jeg får nesten ikke lest. Men er sterk i trua! 

Da haster jeg videre ( til sofaen) så ha en flott lørdag godtfolk 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s