Favourites,  Travel

Travel Sunday 😊

Hei hei 😊

Jeg sitter i Oslo og venter på flyet som skal frakte meg til verdens vakreste by, altså Bergen ✈️ Jeg har vært på tur siden onsdag og her er noen smakebiter på hva jeg har opplevd 😍

Hi 😊

I’m in Oslo and waiting for the plane to take me to the most beautiful city, Bergen ✈️ I’ve been traveling since Wednesday and here is a little taste of what I have experienced 😍

Ha en nydelig søndag 😃

Have a wonderful Sunday 😃

Jeg heter Veronica og jeg skriver om mine lidenskaper :-) Reising, skriving, lesing, film/serier, ta bilder! Håper du liker det :-) My name is Veronica and I write about my passions :-) Travel, writing, reading, movies/series, taking photos! Hope you enjoy it :-)

0 kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *