Pictures

My new life

Hei alle sammen!

 

Søndagen kom fort denne helgen også, det skjer hver gang. Jeg tror det er et mønster her… Hmmm…. Jeg må ta dette opp med noen.

Over til overskriften min, jeg har fått meg ny jobb og begynte i den på mandag. Jeg er nå bookingansvarlig for Magic Hotels i Bergen. Jeg digger det! Endelig tilbake i hotell verden. Så hvis noen trenger hotellrom i Bergen så vet du hvem du skal kontakte.

Hi there good people!

Sunday arrived quickly this weekend too, It happens every time. I think there is a pattern here… Hmm… I have to call someone.

So over to the headline, I got a new job and started on Monday. I am the booking manager for Magic Hotels in Bergen, Norway. I love it!! Finally back in the hotel world again. So if anybody needs hotel rooms in Bergen, you know who to contact!

E26D33B7-6CBF-4CB3-B657-D0F5BE6F88FD-8881-0000060CA1D946D2

Så tenkte jeg å vise dere litt bilder som jeg har tatt i det siste. Er ikke så mye opplett ute for tiden så jeg har ikke fått tatt så mye bilder ute altså… Man bor da tross alt i Bergen 🙂

I thought I would show you some pictures that I have taken lately. It is pretty much raining every day so not many pictures from outside though… I do live in Bergen 🙂 

IMG_6937
Avskjedsgaven min fra min gamle jobb 🙂 / My going away present from my old job 🙂 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her om dagen da jeg gikk på jobb så fikk jeg med meg dette.

I walked to work the other day and spotted this.

IMG_6956IMG_6955

Litt Harry Potter stemning her syntes jeg 🙂 Bildene er tatt fra Iphone.

Reminded me a little of Harry Potter, I have to say 🙂 The pictures are taken with an Iphone. 

 

Jeg tenkte jeg skulle avslutte dagens innlegg med noen visdomsord som ikke er så dum å tenke på.

Ha en god søndag videre 🙂

I thought I would finish todays post with some words of wisdom for you to think about. 

Have a nice Sunday 🙂 

 

Jeg heter Veronica og jeg skriver om mine lidenskaper :-) Reising, skriving, lesing, film/serier, ta bilder! Håper du liker det :-) My name is Veronica and I write about my passions :-) Travel, writing, reading, movies/series, taking photos! Hope you enjoy it :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *