Travel

My beautiful island

Hei og god søndag!

Har du en god søndag?

Er ikke så altfor mye liv her nå på en søndag og godt er det 🙂 Lader opp til en ny uke! I kveld skal jeg på kino med jentene mine og få med oss den nye Fifty Shades filmen. Stas 😉 Har jo lest bøkene så vi får se om den holder seg i samme siktet! Har du sett den? Jeg så den fikk terningkast 1 av God Kveld Norge… Lover ikke bra.

I dag tenkte jeg å vise deg litt av min nydelige øy som jeg bor på, Bjorøy. Vi har jo faktisk hatt en dag med sol, det var riktignok forrige uke da men men 🙂

Hi there!

Are you having a good Sunday? 

It is quiet here and that is good 🙂 I am charging for a new week! Tonight I am going to the movies with my girls and see the new Fifty Shades movie. Fun 😉 I have read the books so I am excited to see if it is somewhat the same! Have you seen it? 

Today I thought I would show you a little bit of my beautiful island, Bjorøy. We have actually had a day with sun, last week… Oh well 🙂 

DSC_0145
Beautiful sunrise over the airport

DSC_0147DSC_0148DSC_0154DSC_0164DSC_0175DSC_0188DSC_0194DSC_0201DSC_0206DSC_0214

DSC_0221
Played around with my camera 🙂

DSC_0223DSC_0228DSC_0245

DSC_0263
I think this is Swansea. He was all alone poor thing <3 

DSC_0264DSC_0271

Hva synes du? Jeg er så fornøyd med å bo her ute! Elsker denne plassen <3

Nå skal jeg faktisk ned til tante for å se om det var noe middag til meg 😀

Ha en strålende søndag videre!

What do you think? I am so happy to live out here! I love this place <3 

Now I am going down to my aunt across the road to see if she has dinner for me 😀 

Have a wonderful Sunday!

Jeg heter Veronica og jeg skriver om mine lidenskaper :-) Reising, skriving, lesing, film/serier, ta bilder! Håper du liker det :-) My name is Veronica and I write about my passions :-) Travel, writing, reading, movies/series, taking photos! Hope you enjoy it :-)

2 kommentarer