Book review,  Favourites

Morning Glory – Sarah Jio

Hei på deg!

Søndag og storm i kastene, utenfor er restene av orkanen Oscar og siden jeg er så heldig å ligge på toppen av min kjære øy så høres det ut som huset er på vei med vinden.

Jeg er tilbake med en ny bok som jeg har lest da ser du. Eller rettere sagt, jeg har hørt den på Storytel 🙂 Sarah Jio sin bok Morgengry er en roman som utspeiler seg i Seattle, hvor Ada har bosatt seg på en hus-båt for å komme til hektene igjen etter en tragisk hendelse. Hun oppdager en kiste som har tilhørt Penny Wentworth, en nygift kvinne som bodde der femti år tidligere. Ada blir nysgjerrig, men ingen ønsker å snakke om kvinnen som en dag bare forsvant sporløst. Ada begynner å grave, og de to historiene veves sammen til en uforglemmelig fortelling.

Hi there!

It is Sunday and the storm is highly present, outside is the left overs from the hurricane Oscar. Since I am so lucky to have a house at the top of the hill, it feels as the house is gone by the wind.

I am back with a new book now i have read. Or more correctly, I have listened to it on Storytel 🙂  Sarah Jios book Morning Glory is a novel which takes place in Seattle, where Ada is living on a house-boat to recover after a tragic event. She discovers a trunk which belong to Penny Wentworth, a newlywed who lived there fifty years ago. Ada gets curious, but nobody wants to talk about the woman who out of the blue just disappeared one day. Ada starts digging, and the two stories are mixed together in an unforgettable story. 

Skjermbilde 2018-11-04 kl. 10.33.28
Picture from Storytel

Sarah Jio sier selv om denne boken: Jeg skrev denne romanen mens jeg leide en hus-båt i Seattle. Det var en minneverdig tid i livet mitt. Jeg håper du nyter karakterene i denne boken like mye som jeg nøt å fantasere om dem! xoxo

Og ja, det gjorde jeg virkelig. Sorgen og gleden som Ada føler er så sterk at man setter seg så til de grader inn i livet hennes og føler det på samme vis. Utrolig følelsesladd bok der man ønsker at man ikke skal bli ferdig samtidig som man må bare høre litt til. Jeg skal innrømme at med denne boken tok jeg meg en ekstra lang kjøretur bare for å høre mer…

Så altså, her er det bare å sette i gang, nyt boken 🙂

Sarah Jio has said: I wrote this novel while I was renting a house-boat in Seattle. It was a memorable time in my life. I hope you enjoy the characters in this book as much as I enjoyed to fantasizing about them! xoxo

And yes, I really did. The sorrow and joy that Ada feels is so strong and well described that you feel the same emotions when you read it. An emotional book where you do not want to finish, but you just have to hear another chapter. I will admit, I took a long drive just to hear some more… 

So on that note, enjoy the book 🙂 

0000040464
Picture from Storytel

Jeg heter Veronica og jeg skriver om mine lidenskaper :-) Reising, skriving, lesing, film/serier, ta bilder! Håper du liker det :-) My name is Veronica and I write about my passions :-) Travel, writing, reading, movies/series, taking photos! Hope you enjoy it :-)

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *